TIPS

6 απλά πράγματα που κάνεις κάθε μέρα λάθος

Υπάρχουν κάποια πράγματα που τα κάνουμε χωρίς να σκεφτούμε ιδιαίτερα ΓΙΑΤΙ τα κάνουμε έτσι- από τη στιγμή που μας τα έδειξαν και έγινε η καταγραφή τους στον εγκέφαλό μας, πάει αυτό ήταν.

Κανείς δεν κάθεται να ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη θέση του πληκτρολογίου και σε καμία περίπτωση δεν θα σκεφτούμε πώς θα φορέσουμε το τσιμπιδάκι στα μαλλιά. Όχι, δεν παραληρώ· υπάρχουν κάποιες πολύ απλές συνήθειες που έχουμε σχεδόν όλοι, οι οποίες αν το σκεφτείς είναι τελείως λάθος. Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε.

1. Φορτίζεις το κινητό σου έχοντας ανοιχτό το wifi και το δίκτυο

Το κινητό σου θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα αν το βάλεις σε flight mode, καθώς έτσι δεν θα χτυπάνε κάθε τρεις και λίγο οι ειδοποιήσεις.

2. Δοκιμάζεις το make up στο χέρι σου

Το χέρι σου έχει αρκετά διαφορετικό τόνο από ότι το πρόσωπό σου, οπότε όταν βγεις να πάρεις make up δοκίμασέ το χαμηλά στο σαγόνι σου ή στο λαιμό σου (για να μην το βάλεις απευθείας στο πρόσωπό σου, το οποίο σίγουρα δεν θα είναι καθαρό).

3. Ξεφλουδίζεις λάθος το αυγό

Για να βγάλεις το τσόφλι από το αυγό πιο εύκολα ρίξε ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα στο νερό που θα το βράσεις!

4. Βάζεις το πληκτρολόγιο ψηλά

Ξέρεις τα ποδαράκια που έχει το πληκτρολόγιο σου; Αυτά υπάρχουν για να το σηκώνεις όταν δεν βλέπεις καλά τι γράφεις, σε κάθε άλλη περίπτωση δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείς γιατί έτσι κουράζεις τους καρπούς σου.

5. Βάζεις το τσιμπιδάκι στα μαλλιά ανάποδα

Το τσιμπιδάκι μαλλιών πρέπει να το βάζεις με την ανάγλυφη πλευρά προς τα κάτω ώστε να μην γλιστράει κάθε τρεις και λίγο!

6. Ζεσταίνεις το φαγητό στο μικροκυμάτων λάθος

Για να ζεστάνεις σωστά το φαγητό σου και να μην καταλήξεις να τρως μισοζεσταμένα μακαρόνια φρόντισε να κάνεις μια τρύπα στη μέση πριν βάλεις το πιάτο στο φουρνάκι. Θα μας ευγνωμονείς!