LIFE

Κάνε τις στιγμές σου βιβλίο και χάρισε τα πιο όμορφα δώρα στους δικούς σου

Στοίχημα πώς αν τσεκάρεις το φάκελο της κάμερας στο κινητό σου θα δεις ότι έχεις περίπου 532 φωτογραφίες- μην σου πω και παραπάνω- εκ των οποίων αρκετές θέλεις να εκτυπώσεις κάααααααποια στιγμή γιατί σου αρέσουν πολύ και θέλεις να κρατήσεις για πάντα αυτή την ανάμνηση. Για να μην αναφέρω και το σκληρό δίσκο που έχεις στο σπίτι και είναι γεμάτος φωτογραφίες από διακοπές, πάρτι γενεθλίων, βόλτες στην πόλη και selfies με τις κολλητές σου, τις οποίες επίσης θέλεις να βάλεις σε ένα άλμπουμ. Πώς θα σου φαινόταν τώρα αν σου έλεγα ότι τώρα μπορείς να φτιάξεις το πιο όμορφο φωτογραφικό άλμπουμ με τις στιγμές που έχεις κρατημένες στα αρχεία σου αλλά και αυτές που έχεις μοιραστεί στο Facebook και στο Instagram με τον πιο εύκολο τρόπο;

Η λύση που ψάχνεις βρίσκεται στο Mobook. Τι εστί Mobook; Το app που μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου (για Android και για iOS) και να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα το άλμπουμ που θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τις φωτογραφίες που σου αρέσουν (είτε από τα Facebook albums σου, το instagram feed σου ή το αρχείο στο κινητό σου), το μέγεθος του άλμπουμ που θέλεις, αλλά και το σχέδιο και το είδος του εξωφύλλου και σε λίγες μέρες θα έχεις στα χέρια σου ένα βιβλίο με τις δικές σου στιγμές.

Αν πάλι δεν είσαι άνθρωπος που χρησιμοποιείς κυρίως το laptop σου, μπορείς να φτιάξεις το άλμπουμ σου και μέσω του desktop app και να χειριστείς ακόμα πιο άνετα το Mobook σου. Μόλις επισκεφτείς το site, μπορείς να κάνεις λογαριασμό μέσω Facebook ή Gmail, ώστε να αποθηκεύσεις στα drafts τα βιβλία που θέλεις να ετοιμάσεις και να δημιουργήσεις το άλμπουμ που θέλεις.

Εμείς πάντως φτιάξαμε υπέροχα albums, τα οποία η καθεμία γέμισε με δικές της αγαπημένες στιγμές· η Μάριον το αφιέρωσε στις κολλητές της, η Δήμητρα στο γάμο της, η Έφη στα αγόρια της ζωής της και εγώ στις πιο ιδιαίτερες instagram φωτογραφίες που έχω βγάλει.

Μάριον

To δικό μου Mobook ονομάζεται Queens, όπως δηλαδή και το chat που έχω με τις τρεις κολλητές μου στο Facebook. Σκέφτηκα να φτιάξω ένα άλμπουμ με τις πιο γελοίες φωτογραφίες μας που είχα στο κινητό μου από τα τελευταία δύο χρόνια και κατέληξα με πενήντα σελίδες γεμάτες διακοπές, αλκοόλ, γκλίτερ, χρώματα, χαμόγελα, μεθυσμένες φάτσες, γιορτινά outfits, αστεία headpieces, μασκαρέματα, ξενύχτια, μπάνια, καφέδες και όμορφες στιγμές.

Το φανταστικό με το Mobook είναι ότι κάθε σελίδα μου θυμίζει και μια διαφορετική μέρα κάτι που η αλήθεια είναι ότι μου είχε λείψει αφού σπάνια κοιτάζω τις παλιές φωτογραφίες στο κινητό μου. Είναι νομίζω το τέλειο δώρο για όποιον κι αν θες να το χαρίσεις, αφού μπορείς να το κάνεις πολύ προσωπικό, να γράψεις οτιδήποτε σημαίνει κάτι για εσάς και να είναι τόσο μοναδικό που αποκλείεται να μην του/της αρέσει. Κάθε φορά που χαζεύω το δικό μου πάντως, θυμάμαι ότι αυτά τα σούργελα είναι πάντα εκεί για μένα. Ε και το αγαπώ αυτό. Κι αυτές.

Η Μάριον δημιούργησε το Mobook Big, διαστάσεων 20 cm x20 cm με μαλακό εξώφυλλο και επέλεξε η ίδια τη φωτογραφία του εξωφύλλου.

Δήμητρα

Οκ, ένα θέμα με τις φωτογραφίες το έχω, επομένως με το που μου πρότειναν τα κορίτσια να δοκιμάσουμε το Mobook είπα αμέσως ναι. Δε χρειάστηκε να σκεφτώ τι θέμα θα έχει το album μου. Μονόδρομος η απόφαση. Παρόλο που έχουν περάσει 5 μήνες από το γάμο μου, δεν είχα αξιωθεί να τυπώσω album. Αλλά μεταξύ μας και να είχα τυπώσει ήδη, πάλι φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα θα επέλεγα για το Mobook μου. Γιατί; Γιατί ήταν η πιο δυνατή από όλες του 2017.

Μικρές στιγμές που όταν τις φέρνω στο μυαλό μου αμέσως χαμογελάω. Όμορφες στιγμές, αληθινές, συγκινητικές αλλά ταυτόχρονα τόσο γρήγορες. Πόσες και πόσες φορές έχω αναπολήσει εκείνο το ΠΣΚ στις Σπέτσες και έχω ευχηθεί να κρατούσε περισσότερο. Για εμάς ο γάμος μας ήταν ένα μεγάλο καλοκαιρινό party με διάρκεια 3 ημερών και όχι ένας άλλος ένας κλασικός γάμος.
Thank God οι φωτογραφίες έχουν αποτυπώσει πλήρως κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μου ανθρώπους και φυσικά με τον Γιώργο. Και να που τόσο απλά, σε ένα album, οι σημαντικές μου στιγμές μπορούν να ”ζήσουν” για πάντα.

Η Δήμητρα δημιούργησε το Mobook Gallery Big, διαστάσεων 20 cm x 20 cm με σκληρό εξώφυλλο και επέλεξε για εξώφυλλο ένα από τα σχέδια που παρέχει το Mobook.

Έφη

Το Mobook το λάτρεψα! Σε χρόνο dt συγκέντρωσα οικογενειακά κλικ σ’ ένα φανταστικό βιβλιαράκι. Μαγικό. Υπέροχο δώρο. Μόλις το έπιασα στα χέρια μου είδα με ενθουσιασμό τυπωμένα όνειρα. Μου ήρθαν στο νου οι πιο αγαπημένες στιγμές μου με τα αγόρια της ζωής μου. Το προτείνω και θα το προτείνω από καρδιάς γιατί είναι σαν να φυλάς κάπου τζούρες αγάπης.

Η Έφη δημιούργησε το Mobook Basic, διαστάσεων 14,5 cm x 14,5 cm, με μαλακό εξώφυλλο και επέλεξε η ίδια τη φωτογραφία του εξωφύλλου.

Νάνσυ

Δηλώνω περήφανα πως ανήκω στους ανθρώπους που φωτογραφίζουν τα πιο περίεργα πράγματα και υπό κουλές γωνίες γιατί θεωρούν ότι κάνουν κάποιο είδος τέχνης- τη λεγόμενη #τεχνει που λέμε με την παρέα μου, η οποία ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είναι άξια να μπει στο μουσείου του Λούβρου, αλλά εκφράζει κατά κάποιον τρόπο την καλλιτεχνική μας πλευρά. Στο δικό μου Mobook, λοιπόν, αποφάσισα να βάλω όλες αυτές τις φωτογραφίες που έβγαλα φέτος, τις οποίες θα ήθελα πολύ να κρεμάσω στον τοίχο του σπιτιού μου κάποια στιγμή.

Κάπως έτσι βρέθηκα να στήνω σαλόνια και να συνδυάζω χρώματα, σκηνές, ανθρώπους και στιγμές που έκαναν το 2017 μου ακόμα πιο όμορφο, κάτι που αποτυπώθηκε στις σελίδες του Mobook μου και κέρδισε μια θέση στη βιβλιοθήκη και στην καρδιά μου.

Η Νάνσυ δημιούργησε το Moboo Gallery Basic, διαστάσεων 14,5 cm x 14,5 cm με σκληρό εξώφυλλο και επέλεξε για εξώφυλλο ένα από τα σχέδια που παρέχει το Mobook.