Το instagram απολογείται για την αφαίρεση της φωτογραφίας ενός 12χρονου με παραμορφωμένο πρόσωπο

Κάποιος έκανε αναφορά στο παραμορφωμένο πρόσωπο ενός παιδιού και το social medium, κατέβασε την φωτογραφία του.

Η Charlie Beswick, μητέρα του 12χρονου Harry, έχει ένα δικό της blog και instagram profile, στο οποίο μιλάει ανοιχτά για το πώς είναι να ζεις με ένα παιδί το οποίο γεννήθηκε με το σύνδρομο Goldenhar.

H νόσος αυτή, έχει παραμορφώσει το πρόσωπο του Harry, και δεν έχει μάτι, βλέφαρο, ρουθούνι και αυτί από την αριστερή πλευρά του προσώπου του. Όταν η μητέρα του ανέβασε μια φωτογραφία του στο instagram, όπου ο Harry δε φορούσε το προσθετικό του μάτι, κάποιος χρήστης έκανε αναφορά, το instagram το είδε, θεώρησε πως η εικόνα παραβιάζει τους κανόνες του και την αφαίρεσε.

Ακολούθησε ένα tweet της Charlie, στο οποίο κατήγγειλε το γεγονός ότι το instagram δέχτηκε πως η φωτογραφία του παιδιού της είναι "προσβλητική" και ενάντια στην πολιτική του κοινωνικού μέσου.

Το instagram ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και δήλωσε πως αφαίρεσε τη φωτογραφία κατά λάθος. Η εικόνα ανέβηκε και πάλι, με την Charlie να γράφει στη λεζάντα "Προς τον άνθρωπο που έκανε αναφορά στην τελευταία φωτογραφία του γιου μου. Είναι το πρόσωπό του. Αν προσβλήθηκες, προσπέρασέ τη. Ντροπή σου!"

Me ~ Hello Harry. Where's your eye? Mark ~ Oh damn!! It's still on the side at home! If it's not one of us it's the other! (Note to the person who reported the last image of my son like this. It's his FACE. If you're offended then scroll past. Shame on you!) - - - - - #ouralteredlife #specialneeds #specialneedschild #specialneedsparent #specialneedsparents #specialneedsjourney #disability #goldenharsyndrome #autism #autismawareness #writing #writersofinstagram #writer #ourstory #mysunshineboy #ilovemyboys #love #mylife #brothers #morealikethandifferent #mummyblogger #blogging #specialneedsblogger #diffability #craniofacial #autismlife #autismfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Our Altered Life (@ouralteredlife) στις

 

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ