LIFE

Instagram: Το νέο update θα αλλάξει τον τρόπο που το χρησιμοποιείς

Αν είσαι από τα άτομα που κάνουν αμέσως τα updates που εμφανίζονται κατά καιρούς στην οθόνη του smartphone σου τότε πολύ πιθανό να έχεις ήδη δει το καινούριο χαρακτηριστικό του Instagram. Αν τα αγνοείς επιδεικτικά γιατί βαριέσαι να ασχοληθείες μαζί τους (είσαι πολύ φίλη μου) επίτρεψέ μου να σου μιλήσω λίγο για το τελευταίο update, που θα αλλάξει τον τρόπο που χρησιμοποιείς το app.

Γιατί; Γιατί πλέον μπορείς να ανεβάσεις παραπάνω από μια φωτογραφίες (έως 10!)ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Αυτό το νέο χαρακτηριστικό φαντάζομαι θα λύσει τα χέρια όσων δεν μπορούν να διαλέξουν  με τίποτα ποια φωτογραφία θα ανεβάσουν στο προφίλ τους και θα ενοχλήσει όσους δεν αντέχουν τα άτομα που κάνουν overshare. Αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, σωστά;

Όπως διαβάζουμε και στο Help Center του Instagram, μπορείς να επιλέξεις έως 10 φωτογραφίες και βίντεο από τη συλλογή του κινητού σου, αρκεί να είναι σε τετράγωνη μορφή, και όχι σε κατακόρυφη ή οριζόντια μορφή. Μπορείς να βάλεις και φίλτρα και να αλλάξεις τη σειρά των φωτογραφιών/ βίντεο άνετα και να προσθέσεις geotag όπως και πριν ενώ τα likes θα αφορούν το σετ των φωτογραφιών.

*περιμένει να δει πόσες άκυρες φωτογραφίες θα ανέβουν στο feed της από δω και πέρα*