LIFE
SPONSORED

Deco Inspo: Οι καλοκαιρινές τάσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για μοντέρνα διακόσμηση σπιτιού

Αν νιώθεις πως μέχρι στιγμής το 2021 είναι ακόμα “μία από τα ίδια” με το 2020, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να δώσεις έναν αέρα ανανέωσης στη ζωή σου και κατ’ επέκταση στο σπίτι σου. Πλέον, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός ότι περνάμε περισσότερο χρόνο από ποτέ μέσα στο σπίτι μας και αυτό μας έχει κάνει να βλέπουμε τον προσωπικό μας χώρο με άλλο μάτι.

Άλλοτε λειτουργεί ως γραφείο ή σχολική τάξη, άλλοτε ως γυμναστήριο ή χώρος συνάντησης και ψυχαγωγίας. Πάντοτε, όμως, το σπίτι μας αποτελεί το επίκεντρο της ζωής μας, το safe space μας, ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Γιατί έχουμε ανάγκη να εστιάζουμε σε ό,τι μας χαρίζει ευτυχία και ηρεμία ομορφαίνοντας την καθημερινότητά μας, ενώ παράλληλα επιζητούμε ευέλικτους και άνετους χώρους με πρακτικές λύσεις, τόσο για να αποδίδουμε όσο και για να χαλαρώνουμε.

Η διακόσμηση του σπιτιού μας αντανακλά αλλά και επηρεάζει τη διάθεσή μας. Γι’ αυτό καλό είναι, ανά διαστήματα, να κάνουμε αλλαγές – άλλοτε μεγαλύτερες και άλλοτε μικρότερες “πειράζοντας” μόνο ορισμένες λεπτομέρειες – δίνοντας μια πνοή ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής ανανέωσης που θα μας φτιάξει το κέφι. Και το 2021 έρχεται με νέες αναζωογονητικές τάσεις εσωτερικής διακόσμησης που συνδυάζουν το μοντέρνο στυλ με την πρακτικότητα. Όλα βέβαια, είναι και θέμα προσωπικού γούστου. Από τα χρώματα και τα διακοσμητικά που θα επιλέξουμε, ως τα υφάσματα και τα μοτίβα. Γι’ αυτό κι εμείς, με την πολύτιμη συμβολή της NEF-NEF σου βρήκαμε τις τοπ ιδέες για να ανανεώσεις το σπίτι σου για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021, ακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις.

Η νέα συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 είναι σχεδιασμένη για να μεταφέρει την ευεργετική δύναμη της φύσης μέσα στο σπίτι μας, με έμφαση στα φυσικά υλικά και τις γήινες αποχρώσεις. Πολλά μαξιλάρια και μαλακά ριχτάρια για το καθιστικό μας. Λατρεμένοι παστέλ τόνοι που διανθίζονται από έντονες πινελιές χρώματος: κίτρινο, πράσινο, κοραλλί. Αρωματικά και κεριά αναδύουν αρώματα που ταξιδεύουν, ξυπνούν μνήμες και ηρεμούν τις αισθήσεις. Ενώ ανάμεσα στις νέες σειρές της NEF-NEF, ξεχωρίζει η Organic φτιαγμένη από οργανικό βαμβάκι που μας φέρνει πιο κοντά στη φύση αλλά και συμβάλλει, με την sustainable φιλοσοφία της, σε ένα καλύτερο αύριο για τον πλανήτη και την κοινωνία.
Από τις μεγαλύτερες τάσεις διακόσμησης για το 2021 είναι και η Japandi, ένας συνδυασμός Japanese και Scandi (Σκανδιναβικό) στυλ, με καθαρές, μίνιμαλ γραμμές που δένουν με φωτεινές αλλά και ταυτόχρονα ζεστές αποχρώσεις. Διακοσμητικά αντικείμενα, όπως δίσκοι, πουφ, καλάθια και χαλιά συνδυάζουν στυλ με πρακτικότητα και δημιουργούν μικρές οάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Τέλος, ξεχωρίσαμε την αγαπημένη μας Blue συλλογή της NEF-NEF, που καταφέρνει να μεταφέρει την αύρα της Μεσογείου και του Ελληνικού καλοκαιριού στον χώρο μας, με πρωταγωνιστή την γλυκιά ηρεμία και οικειότητα που αναδύει το μπλε σε όλες του τις αποχρώσεις.

Για περισσότερη έμπνευση και φυσικά, για όλες τις τελευταίες τάσεις στη διακόσμηση, μπορείς να ρίξεις μια ματιά στην παρακάτω λίστα που σου έχουμε ετοιμάσει με τη βοήθεια της NEF-NEF με ιδέες και προτάσεις ανανέωσης για κάθε χώρο του σπιτιού σου, αλλά και να επισκεφτείς την ιστοσελίδα της εταιρίας για να χαζέψεις την ολοκαίνουργια συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021.

Σαλόνι

Alexia, Διακοσμητικό ριχτάρι με κρόσια
Alexia, Διακοσμητικό ριχτάρι με κρόσια

Alexia, Διακοσμητικό ριχτάρι με κρόσια

Chrysta, διακοσμητικό μαξιλάρι

Seagrass Zarma, Δίσκος από 100% θαλάσσιο φύκι

Seagrass Zarma, Δίσκος από 100% θαλάσσιο φύκι

Κουζίνα

Natura, Τραπεζομάντηλο τύπου half panama

Natura, Τραπεζομάντηλο τύπου half panama

Fishes, Τραπεζομάντηλο, Συλλογή Blue

Fishes, Σετ ποδιά & γάντι κουζίνας, Συλλογή Blue

Υπνοδωμάτιο

Organic, Σετ σεντόνια από 100% oργανικό βαμβάκι πενιέ, 144 κλωστών, με ειδικό φινίρισμα για πολύ μαλακή αίσθηση

Organic, Σετ σεντόνια από 100% oργανικό βαμβάκι πενιέ, 144 κλωστών, με ειδικό φινίρισμα για πολύ μαλακή αίσθηση

Gala, Κουβέρτα υπέρδιπλη, Elements Collection από 100% βαμβάκι, με δίκλωνα νήματα, πολύ απαλά, 420gr/m 2 και πετροπλυμένο φινίρισμα. Συνδυάζεται με ιδίου σχεδίου διακοσμητικό μαξιλάρι.

Μπάνιο

Organic, Χαλάκι μπάνιου

Organic, Χαλάκι μπάνιου

Bright, Αξεσουάρ μπάνιου

Bright, Αξεσουάρ μπάνιου

Christofer, Πετσέτες από 100% βαμβάκι 600 gr/m2

Christofer, Πετσέτες από 100% βαμβάκι 600 gr/m2

Εμπνεύσου από την ολοκαίνουργια συλλογή NEF-NEF Homeware Spring Summer 2021 και ανανέωσε με άρωμα καλοκαιριού το σπίτι και τη διάθεσή σου!