5 τέλειες DIY χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης

Όρεξη να έχεις και διάθεση για χριστουγεννιάτικες κατασκευές.

Στολισμένα σπίτια και μπαλκόνια με λαμπιόνια. Τα Χριστούγεννα είναι εδώ και το μόνο που απομένει είναι να βάλεις τις τελευταίες πινελιές στη διακόσμηση. Θέλεις να φτιάξεις και μόνη σου κατασκευές αλλά χρειάζεσαι μία καθοδήγηση. Έχουμε πέντε DIY προτάσεις.

Ξεκινάμε με τις πετσέτες που θα βάλεις πάνω στο γιορτινό τραπέζι. Θα την διπλώσεις απλά; Θα φτιάξεις χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα το τοποθετήσεις επάνω στο πιάτο και θα κάνεις τους καλεσμένους σου να ζητούν οδηγίες για να το φτιάξουν κι αυτοί.

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες και τα στολίδια που θα ομορφύνουν το δέντρο σου θα έχουν τη δική σου πινελιά. Μέσα σε μία διάφανη μπάλα θα βάλεις κηρομπογιές, θα τις ζεστάνεις μέχρι να λιώσουν και να χρωματίσουν τα τοιχώματα. Με κόκκινο νήμα κι ένα μικρό χαρτόνι θα φτιάξεις έναν τέλειο σκούφο.

Χριστούγεννα χωρίς αστέρι, είναι μισά Χριστούγεννα. Το δικό σου θα είναι από μακαρόνια. Πένες στο τραπέζι, πένες και στο δέντρο. Τι πρέπει να κάνεις; Να τις κολλήσεις. Μόνο αυτό.

Και για το τέλος μία συρμάτινη κρεμάστρα. Θα την ανοίξεις, θα περάσεις μέσα τις χρωματιστές σου μπάλες και θα δημιουργήσεις το πιο όμορφο στεφάνι.

 

 

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ