LIFE

Ακαταμάχητοι μαζί: Η ζωή με τον σκύλο σου (κι ας λερώνει τα πάντα)

“Και δεν του φαινόταν”. Έτσι λέει κάθε μαμά σκύλου μετά τα πρώτα μέλια. Γιατί όταν τον κρατούσες κουτάβι στην αγκαλιά σου, όταν το να κάνει την ανάγκη του μέσα στο σπίτι ήταν αιτία να βάλεις τα γέλια και να συγκινηθείς γιατί τότε πρωτογνώριζες το καινούριο σου κατοικίδιο, δεν περίμενες αυτό που θα ακολουθούσε. Ότι αυτή η τεράστια αύρα ανιδιοτελούς αγάπης, καλοσύνης και τρυφερότητας θα συνοδευόταν από χώμα, σάλια και κάθε είδους λεκέ που θα μπορούσε να υπάρχει στην εγκυκλοπαίδεια των λεκέδων.

Πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένη όταν αναλάβεις τον σημαντικότατο αυτό ρόλο. Και να έχεις τους δικούς σου συμμάχους για εκείνες τις δύσκολες ώρες που θα επιστρέφεις πτώμα από τη δουλειά και το σκυλάκι σου θα θέλει να κυλιστείτε στο χώμα για να παίξετε. Και θα το κάνεις κάθε μα κάθε φορά που θα απλώσει τα πόδια του και θα σε σπρώξει στο χώμα. Γιατί κι εσύ ανυπομονούσες σχεδόν όσο και εκείνο για αυτή τη στιγμή, όσο ήσουν στο γραφείο.

Ο σκύλος σου όμως θα τιναχτεί από τα χώματα, θα αδιαφορήσει για αυτά ή απλά θα περιμένει το εβδομαδιαίο μπάνιο του για να απαλλαγεί από όλες τις βρωμιές. Τα ρούχα σου όμως; Μπορούν να περιμένουν; Δες το βίντεο και επιστρέφουμε.

 

Αν αγαπούσες δέκα φορές μέχρι τώρα το μαλλακτικό Lenor για το υπέροχο άρωμα και τη φροντίδα που χάριζε στα ρούχα σου, τώρα θα το αγαπήσεις ακόμα περισσότερο. Γιατί σε συνδυασμό με το απορρυπαντικό Lenor, σε κάνει να ξενοιάσεις μια για πάντα, χαρίζοντας στα ρούχα σου καθαριότητα, απαλότητα και φρεσκάδα.

Το είπε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, λάτρης όπως θα κατάλαβες του Lenor Gold και από τους πρώτους που δοκίμασαν τον συνδυασμό. Αν το μαλακτικό Lenor ήταν σαγηνευτικό μόνο του, μαζί με τo απορρυπαντικό Lenor Pods, αυτές τις φοβερές 3σε1 υγρές κάψουλες από το Lenor, έγιναν ακαταμάχητα. Εκείνος βέβαια είπε να καλύψει τον Κούπερ και δήλωσε ότι τους περισσότερους λεκέδες τους προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του. Αλλά αν τον είδες να κυλιέται στα χώματα με τον μεγαλόσωμο ομολογουμένως σκύλο του, θα κατάλαβες κι εσύ με την σειρά σου ότι είναι κάποιοι λεκέδες που φέρουν υπογραφή τετράποδου.

 

Ακόμα κι αν αφήσεις στην άκρη την υπόθεση σκύλος. Ακόμα κι αν υποθέσουμε ότι το δικό σου τσιουάουα ή πεκινουά είναι το πιο καθαρό σκυλί στον πλανήτη γη. Δεν θα ήθελες να επιστρέφεις στο σπίτι σε ένα απλωμένο πλυντήριο και τα ρούχα σου να μυρίζουν υπέροχα, να είναι εκθαμβωτικά καθαρά και να αποπνέουν φρεσκάδα σαν να τα βλέπεις για πρώτη φορά;

Το ήδη αγαπημένο μαλλακτικό Lenor βρήκε τον ιδανικό partner στο απορρυπαντικό Lenor. Και μαζί, φιλοδοξούν να μπουν μια για πάντα και στη δική σου ζωή. Δώσε στον συνδυασμό αυτό την ευκαιρία και να ξενοιάσεις μια για πάντα. Αυτές τις ημέρες μάλιστα έχεις έναν λόγο παραπάνω, μιας και μέχρι τις 29.05, τρέχει μία σούπερ προσφορά. Στα MyMarket έχεις έκπτωση 50% σε κάθε αγορά προϊόντος Lenor. Πρόλαβέ τα!