LIFE

Γιατί το Public στο Σύνταγμα είναι το σημείο αναφοράς των φετινών Χριστουγέννων

Κάθε χρόνο, αυτή την εποχή του χρόνου είναι επιτακτική η ανάγκη για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Περισσότερο από την ίδια τη βόλτα είναι η περιέργεια να δεις τον στολισμό εκεί που χτυπά η «καρδιά» της πόλης, να περπατήσεις στους φωτισμένους με λαμπιόνια δρόμους και ίσως να βγάλεις και μια φωτογραφία μπροστά από το αγαπημένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που δεσπόζει στην πλατεία Συντάγματος.

Όλα καλά μέχρι εδώ. Μόνο που φέτος, αυτό που κλέβει την παράσταση στο κέντρο της Αθήνας δεν είναι το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάτι λίγο παραδίπλα. Το κτίριο του Public. Υπέρλαμπρο, φωτισμένο σαν ένα τεράστιο δώρο τυλιγμένο με κορδέλα, είναι σίγουρα το πιο εντυπωσιακό κτίριο των φετινών γιορτών.

Eίδες πώς στόλισαν το Public;

Δεν γίνεται να μην σε έχει ρωτήσει κανείς μέχρι σήμερα κάτι του στιλ «είδες πώς στόλισαν το κτίριο του Public στο Σύνταγμα;» Είναι το σημείο αναφοράς των φετινών γιορτών, η ατραξιόν της πόλης και έχει καταφέρει να δημιουργήσει το εορταστικό κλίμα που τόσο χρειαζόμαστε για να μας φτιάξει τη διάθεση αυτές τις μέρες.

Αυτό στο εξωτερικό, γιατί περνώντας τις πόρτες ξεκινούν αμέτρητες εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα αυτός ο εντυπωσιακός φωτισμένος θρόνος που θα βρεις στο ισόγειο και τον 5ο όροφο στο Public Café και έχει ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους και είναι το καλύτερο σκηνικό των Χριστουγέννων για τα πιο λαμπερά χαμόγελα ευτυχίας. Σίγουρα τον έχεις δει σκρολάροντας στο instagram.

Την παραμυθένια ατμόσφαιρα του Public συμπληρώνουν οι εορταστικές εκδηλώσεις με ξυλοπόδαρους, ήρωες των παραμυθιών και πολλές ακόμα εκπλήξεις για όλη την οικογένεια. Εντυπωσιακές θεματικές γωνιές και παραμυθένιες ειδικές κατασκευές που δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό. Πάρε τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, το παιδί σου, τον σύντροφό σου ή τον φίλο/φίλη σου και πέρνα μια βόλτα από το πιο “hot” σημείο της πόλης.

Για να βγάλεις μια selfie, για να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά, απλά για να το θαυμάσεις κατά τη διάρκεια της βόλτας σου και φυσικά  για να βρεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου.

Ημερολόγια, παιδικά βιβλία, παιχνίδια με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, επιτραπέζια, Puzzles για μικρούς και μεγάλους, προϊόντα τεχνολογίας, όπως smartphones, tablets, laptops, φωτογραφικά είδη, κάμερες, χριστουγεννιάτικα αντικείμενα όπως στολίδια, γούρια και ευχετήριες κάρτες μέχρι και εισιτήρια για πάνω από 200 μοναδικά εορταστικά θεάματα. Υπάρχει βέβαια και ένα μικρό θεματάκι. Θα χαθείς. Και όταν λέμε θα χαθείς, εννοούμε ότι δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Κατανοούμε, είναι δύσκολη απόφαση το δώρο, αλλά μη μασάς.

Είτε επισκεφτείς το Public Συντάγματος, είτε το public.gr είτε ένα από τα 49 καταστήματα Public στην υπόλοιπη Ελλάδα θα βρεις τα πάντα για να κάνεις και τα δικά σου Χριστούγεννα και των αγαπημένων σου ομορφότερα.