ΓΑΜΟΣ

Μια ακόμα απόδειξη ότι οι λεσβίες το κάνουν καλύτερα

Τι μπορεί να συμβεί όταν δύο γυναίκες ερωτεύονται μεταξύ τους και αποφασίζουν να παντρευτούν; Μα φυσικά να το ζήσουν, αλλά σε όλο του το μεγαλείο. Τι εννοώ μ' αυτό; Μισό λεπτό να σου μιλήσω για τη Yalonda, την Kayla και τον παραμυθένιο (κυριολεκτικά) γάμο τους.

Τα δυο κορίτσια λοιπόν πέρα από το ότι είναι ερωτευμένα μεταξύ τους, είναι και οι δύο φανατικές της σειράς Once upon a time. Αυτή ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν στην αρχή.

Δεθήκαμε εξαιτίας της σειράς αυτής στην αρχή της σχέσης μας. Στο show ξαναγράφονται τα κλασικά παραμύθια κι έτσι αυτό είναι το δικό μας σύγχρονο παραμύθι.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο στη Μιννεσότα, σε μια τελετή απόλυτα εμπνευσμένη από την αγαπημένη τους σειρά. Η ιδέα για το theme του γάμου, ήρθε από ένα όνειρο της Yalonda, κατά τη διάρκεια των ημερών που έψαχναν ιδέες για κοστούμια.

 

Επέλεξαν λοιπόν να ντυθούν πριγκίπισσες και παρά το πλήθος επιλογών, η Yalonda ήξερε από την αρχή ότι θα είναι η Σταχτοπούτα, αφού ήταν η αγαπημένη της όταν ήταν μικρή. Η Κayla διάλεξε τη Μπέλλα, επειδή από παιδί λάτρευε την Πεντάμορφη και το Τέρας. Μια έρευνα στο internet τις έφερε πιο κοντά στα “πραγματικά” κοστούμια των πριγκιπισσών της Disney, γεγονός που έκανε τον γάμο τους ακόμα πιο ξεχωριστό.

Όταν βγάζαμε τις φωτογραφίες ένιωθα υπέροχα. Ήταν σχεδόν σαν όνειρο. Είχα πλάι μου την αληθινή πριγκίπισσα της ζωής μου και την πραγματική μου αγάπη.

Η γαμήλια τούρτα μας ήταν τριών επιπέδων και το πάνω μέρος είχε διαμορφωθεί σαν μαξιλάρι με ένα γοβάκι στην κορυφή. Είχαμε και ένα photobooth με φόντο ένα κάστρο, στέματα πρίγκιπα και πριγκίπισσας και ψεύτικα σπαθιά. Ο ιδιοκτήτης του χώρου δεξιώσεων μας έφτιαξε και ένα αντίγραφο του Cogsworth, του ρολογιού απο την Πεντάμορφη και το Τέρας, από ξύλο, το οποίο και είχαμε δίπλα μας στο τραπέζι του δείπνου“.

 

Φωτογραφίες: Sun & Moon Photography