ΓΑΜΟΣ

Boho ιδέες διακόσμησης για τον πιο ονειρεμένο γάμο

shutterstock

Ένας μποέμικος γάμος για εσένα που αγαπάς την απλότητα, το vintage και την ανεμελιά. Ιδανική επιλογή ακόμα και για περιορισμένο budget αφού όσα θα συμπεριλάβεις στη διακόσμηση μπορείς να τα φτιάξεις ακόμα και μόνη σου ή να αξιοποιήσεις κομμάτια που υπάρχουν στο σπίτι ή και το πατρικό σου. Το μυστικό είναι να βάλεις την προσωπική σου πινελιά. Ονειροπαγίδες, κορδέλες, πολύχρωμα λουλούδια και δαντέλες. Σου δίνουμε ιδέες γιατί η περίοδος της προετοιμασίας είναι περιορισμένος και όσα έχεις να οργανώσεις πολλά. Μην προσπαθήσεις για ένα αποτέλεσμα επιτηδευμένο, όσο πιο χαλαρά τόσο πιο καλά. Ένας boho γάμος είναι απολαυστικός για αυτόν ακριβώς το λόγο.

#1

 

Πλεκτά υφάσματα. Έφτασε η στιγμή να εκτιμήσεις τα κοφτά της γιαγιάς σου που τόση επιμέλεια έπλενε, σιδέρωνε και έστρωνε σε κάθε πιθανή επιφάνεια του σπιτιού. Μία απλή κατασκευή για την είσοδο θα κάνει εντύπωση. Μπορεί το πλαίσιο να διατηρηθεί και να δέσεις μία κούνια. Εκεί θα βγει το 60% των φωτογραφιών.

#2

 

Το μπεζ και το off white είναι τα ιδανικά χρώματα για έναν boho γάμο. Η είσοδος της εκκλησιάς ή της δεξίωσης μπορεί να διακοσμηθεί με ελάχιστα χρήματα. Παίξε με τα λουλούδια και δώσε χρώμα.

#3

 

Οι ονειροπαγίδες είναι το σήμα κατατεθέν. Μία τέλεια ιδέα για να βάλεις τα γλυκά και τα μικρά κεράσματα. Τέτοια μικρά τραπέζια μπορούν να τοποθετηθούν σε όλο το χώρο.

#4

 

Παγωμένο τσάι, νερό με βασιλικό (για το άρωμα) και σπιτική λεμονάδα. Μία απλή ιδέα που θα εντυπωσιάσει. Είναι χρηστική και δίνει χρώμα στο γαμήλιο πάρτι.

#5

 

Από τις αγαπημένες μου ιδέες. Το γενεαλογικό δέντρο με γαμήλιες φωτογραφίες των προγόνων σας. Οι κορνίζες ας είναι διαφορετικές. Μία σειρά από λαμπάκια γύρω από το δέντρο θα είναι αυτό που χρειάζεσαι, όσο σουρουπώνει.

#6

 

Χρώμα, πολύ χρώμα. Μην το φοβηθείς και μην παλέψεις να κάνεις απόλυτα ταιριαστούς συνδυασμούς. Δώσε μία πιο παιχνιδιάρικη αίσθηση στο χώρο με λουλούδια που αγαπάς.

#7

 

Το ντεκόρ παίζει κι αυτό το ρόλο του. Πάρε διάφανα μπουκάλια και κρέμασέ τα με σπάγκο από τα δέντρα. Βάλε μέσα νερό και μικρά ανθάκια. Τόσο όμορφα, τόσο απλά.

#8

 

Χαλιά και μαξιλάρες. Αν έχεις τη δυνατότητα τότε σκέψου αυτή τη λύση πολύ καλά. Εσείς και οι καλεσμένοι σας θα το διασκεδάσετε και θα το ευχαριστηθείτε.

#9

 

Οι κορδέλες που λέγαμε; Θα φυσάει και το δροσερό αεράκι και θα δημιουργείται μία κίνηση που θα αποτυπωθεί σε κάθε φωτογραφία.

#10

 

Και κάτι τελευταίο λίγοι πιο ιδιαίτερο. Αν ο γάμος ή το πάρτι γίνει σε φυσικό τοπίο τότε εκμεταλλεύσου τα δέντρα και την βλάστηση και ένταξέ τα στη γαμήλια διακόσμηση.