ΓΑΜΟΣ

10 συμβουλές για τον τέλειο γάμο

Κάτι ήξεραν οι γιαγιάδες μας τα παλιά τα χρόνια. Και ακριβώς για αυτό το λόγο θα σου δώσω τις σωστές συμβουλές για να οργανώσεις χωρίς πανικό και άγχος την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής σου, τον γάμο σου.

Άλλωστε τα σωστά βήματα οδηγούν στο σωστό μονοπάτι και το Yes I do.gr τα ξέρει αυτά.

-Ξεκίνησε την οργάνωση του γάμου σου αρκετό καιρό πριν τη μεγάλη μέρα. Αγόρασε ένα ντοσιέ αλά Μόνικα στα Φιλαράκια και συγκέντρωσε εκεί όλα τα χαρτιά για την εκκλησία, τη δεξίωση, τους καλεσμένους ώστε να μην τα ψάχνεις.

-Καθόρισε ένα budget και προσπάθησε να το τηρήσεις. Είναι καλύτερα να γνωρίζεις πόσα χρήματα μπορείς να ξοδέψεις παρά να βρεθείς προ τετελεσμένου!

-Ποιος θα πληρώσει τι είναι ένα θέμα που πρέπει να το ξεκαθαρίσετε εξ αρχής μεταξύ σας ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

-Επίλεξε  έγκαιρα τόσο την εκκλησία όσο και το χώρο αλλά και το μενού της δεξίωσης.

-Εμπνεύσου το γάμο σου από τα οικεία και καθημερινά πράγματα που αρέσουν και στους δύο σας. Μην κάνετε ένα επιτηδευμένο και μεγαλοπρεπή γάμο που δεν θα αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας.

Συλλέξτε ιδέες και συμβουλές από φίλους και οικογένεια, αλλά προσοχή μην το παρακάνετε γιατί μπορεί να σας μπερδέψουν.

-Η τελειότητα δεν είναι το παν! Όσο πιο νωρίς το καταλάβεις τόσο πιο πολύ θα απολαύσεις την προετοιμασία. Μην περιμένεις όλα να γίνουν τέλεια και δεν πειράζει κιόλας! Μην ξεχνάς ότι τέλειος γάμος είναι εκείνος που το ζευγάρι πραγματικά το απολαμβάνει και το διασκεδάζει.

-Δελτίο καιρού! Η εποχή που επιλέγεις για το γάμο σου είναι ένας παράγοντας που θα καθορίσει πολλά ζητήματα όπως την τοποθεσία της εκκλησίας κ.λπ.

Take a shot! Ναι ναι όπου πας, ό,τι βλέπεις και σας αρέσει βγάλτε το μια φωτογραφία και άντλησε έμπνευση. Θα είναι πολύ βοηθητικό ακόμα και για εκείνους με τους οποίους θα συνεργαστείς, ώστε να καταλάβουν ακριβώς τι ονειρεύεσαι.

-Take a deep breath! Χαλάρωσε και σκέψου τον γάμο σας σαν ένα πάρτι, όπου καλείτε τους φίλους σας να περάσετε όμορφα και να διασκεδάσετε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YES I DO.GR

YELLOW SUB: Κάνουμε βουτιά στα δικά μας αγαπημένα βαπτιστικά
A true wedding story by colorstories+thekid : Oι μικρές πρωταγωνίστριες ενός γάμου αφηγούνται