INSTAGRAM

10 σχεδιαστές νυφικών που πρέπει να ακολουθήσεις στο Instagram

Από τη νεότερη στο χώρο των νυφικών, Alberta Ferretti, μέχρι την πασίγνωστη Vera Wang, σας παρουσιάζουμε τους 10 designers που πρέπει να “παρ-ακολουθείτε”, που αλλού; Στο Instagram! Με κάθε τους συλλογή δίνουν νέα πνοή στη νυφική μόδα. Ακολουθείστε τους στο Instagram, θαυμάστε τη δουλειά τους και “κρυφοκοιτάξτε” μέσα στα atelier τους. Το Yes I do.gr έχει να πει τα καλύτερα.

Celestina Agostino

 

Σχεδιάστρια με 20ετή πείρα στα custom made νυφικά φορέματα, η Celestina Agostino, είναι διάσημη για την επιμονή της να συναντά προσωπικά κάθε μέλλουσα νύφη ώστε να εμπνευστεί από την εκάστοτε προσωπικότητα και να δημιουργήσει ένα φόρεμα μοναδικό!

Donatelle Godart

 

Ένα νέο ταλέντο στο χώρο των νυφικών φορεμάτων που αξίζει την προσοχή σας είναι η Donatelle Godart. Κατάφερε να εντυπωσιάσει από την πρώτη της κιόλας συλλογή, μόλις τον περσινό Δεκέμβριο, με τις ανάλαφρες, ρομαντικές δημιουργίες της από μετάξι και δαντέλα.

Rue de Seine

 

Ερχόμενο από τη Νέα Ζηλανδία, το design studio Rue de Seine, απευθύνεται σε όλες τις νύφες με bohemian διάθεση! Λίγη έμπνευση από τις παραλίες της Καλιφόρνια, λίγη από την μποέμ κοσμοθεωρία και οι νυφικές δημιουργίες του studio γίνονται ονειρεμένες…

Elise Hameau

A photo posted by EliseHameau (@elisehameau) on

 

Έχετε φανταστεί το νυφικό σας παραδοσιακό αλλά με κομψές ρετρό λεπτομέρειες; Η Elise Hameau είναι γνωστή για αυτήν ακριβώς την ικανότητα… εμπνέεται από vintage φορέματα των 20s ή bohemian δημιουργίες των 70s και δημιουργεί φορέματα με υπέροχες καθαρές γραμμές.

Atelier Anonyme

 

Η στυλίστρια Julie Bernier, δημιουργός του Atelier Anonyme, αγαπά τις απλές αλλά όμορφες γραμμές και δεν παύει ποτέ να σχεδιάζει καλαίσθητα νυφικά φορέματα. Ένα από τα μυστικά της; Ζητά πάντα τη βοήθεια και τη γνώμη των brides to be…

Vera Wang

A photo posted by Vera Wang (@verawanggang) on

 

Η βασίλισσα, Vera Wang, τα τελευταία 20 χρόνια σχεδιάζει τα πιο elegant νυφικά φορέματα. Bridal dresses που δεν ακολουθούν τους κανόνες των συνηθισμένων νυφικών αλλά φλερτάρουν με την έννοια του έργου τέχνης.

Laure de Sagazan

 

Με ρετρό διάθεση, οι δημιουργίες της Laure de Sagazan ξεχωρίζουν για τις λεπτομέρειες τους, όπως τις δαντέλες Calais και τα βρετανικά κεντήματα με τις εντυπωσιακές πλάτες τους.

Delphine Manivet

 

Η Delphine Manivet ξεκίνησε να σχεδιάζει νυφικά φορέματα το 2005 και από τότε η εξέλιξή της είναι εντυπωσιακή! Αντλώντας έμπνευση από παραδοσιακά νυφικά φορέματα, δημιουργεί πλέον διαχρονικά κομμάτια.

Alberta Ferretti

 

Ξεκίνησε να λανσάρει δική της σειρά νυφικών μόλις το 2014, αλλά η Alberta Ferretti έχει ήδη γίνει η αγαπημένη σχεδιάστρια πολλών! Οι αιθέριες σιλουέτες και οι ρομαντικές και bohemian δημιουργίες της από vintage δαντέλες, μετάξι και τούλι, μας έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Rime Arodaky

A photo posted by Rime Arodaky (@rimearodaky) on

 

Ξεπερνώντας τις παραδοσιακές γραμμές, παίζοντας με αισθησιακές λεπτομέρειες, πρωτότυπα κοψίματα και χρησιμοποιώντας το απόλυτο λευκό, η Rime Arodaky δημιουργεί νυφικές τουαλέτες για όλες τις rock and roll νύφες…

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I do.gr

10 λόγοι που αγαπάς την κουμπάρα σου σαν αδερφή σου

Πολιτικός γάμος το χειμώνα; Το Solo Victoria Atelier σας προτείνει όμορφα φορέματα