INSTAGRAM

Ο Sarper Duman παίζει πιάνο για τη γάτα του και το internet λιώνει

Καθημερινά το facebook feed μας γεμίζει με βίντεο από διάφορα ζώα που κάνουν ό,τι μπορείς να φανταστείς (εννοείται κυρίως σκανταλιές και πάρα πολύ χαριτωμένα πράγματα) αλλά τα γατιά είναι αυτά που κλέβουν την παράσταση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γάτα του Sarper Duman, η οποία- είτε το πιστεύεις είτε όχι, κάθεται στην αγκαλιά του όποτε εκείνος παίζει πιάνο και φαίνεται να απολαμβάνει πραγματικά τις μελωδίες.

Δε με πιστεύεις; Έχω τα ντοκουμέντα. Να πέσει το βίντεο παρακαλώ.

#1

A post shared by Sarper Duman (@sarperduman) on

Πώς σου φαίνεται; Νιώθεις την καρδιά σου να γεμίζει από αγάπη και τα μάτια σου έτοιμα να πλαντάξουν στο κλάμα; Κάτσε έχω και άλλο βίντεο.

#2

A post shared by Sarper Duman (@sarperduman) on

Σε αυτό μπορείς να ακούσεις ΚΑΙ το γουργουρητό της γάτας- σε περίπτωση που δεν έχεις λιώσει μπροστά στην οθόνη σου από τα χάδια που του κάνει πριν καν ξεκινήσει να παίζει μουσική.

#3

A post shared by Sarper Duman (@sarperduman) on

Τον ερωτεύτηκες ή όχι ακόμα; Γιατί εγώ είμαι έτοιμη.

#4

A post shared by Sarper Duman (@sarperduman) on

Παιδιά. Κοιμάται. Δεν μπορώ. ΤΙ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΤΗΝ ΘΕΛΩ.

Τα βίντεο όπως καταλαβαίνεις συγκεντρώνουν κάθε φορά εκατοντάδες χιλιάδες views και ο Sarper αλλά και η γάτα του έχουν φανατικό κοινό. Στο youtube μπορείς να παρακολουθήσεις και τα βίντεο στην κανονική τους διάρκεια και αν δεν τον ερωτευτείς και εσύ μετά, να μην ξαναδώ βίντεο με γάτα. (λέμε τώρα).