LIFE

Απίστευτο και όμως αληθινό: το φίδι που είχε για κατοικίδιο σφήνωσε στο λοβό του αυτιού της

Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού είναι κάτι ασυνήθιστο - αν μη τι άλλο. Η νεαρή Ashley Glawe, πριν λίγες μέρες, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της στο προφίλ της στο facebook στις οποίες φαίνεται ότι ο πύθωνας που έχει για κατοικίδιο είναι σφηνωμένος στο λοβό του αυτιού της.

Η λήψη των φωτογραφιών έγινε στα Επείγοντα του νοσοκομείου όπου εννοείται πως βρέθηκε η νεαρή Αμερικάνα από το Oregon προκειμένου να γίνουν όλα τα απαραίτητα ώστε να αφαιρεθεί το φίδι από το αυτί της.

 

Θα αναρωτηθείς και με το δίκιο σου πώς κατάφερε ολόκληρος πύθωνας να βρεθεί σε αυτή τη θέση. Η κοπέλα είχε ήδη stretch piercing στο συγκεκριμένο αυτί. Ενώ καθόταν κι έπαιζε με τον πύθωνα (και μόνο που το λέω κάπως με λούζει κρύος ιδρώτας), εκείνος, με πολύ γρήγορες κινήσεις, της ξεγλίστρησε και τσουπ! Βρέθηκε μέσα στο λοβό σφηνωμένος.

Η ίδια έγραψε στο facebook της πως ανησυχούσε πολύ αν θα καταφέρουν να βγάλουν τον πύθωνα από το αυτί χωρίς να τον βλάψουν αλλά ναι, τελικά πήγαν όλα καλά.

*Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ στο Facebook της Ashley Glawe