ΕΞΟΔΟΣ

Τα πιο χριστουγεννιάτικα στέκια της Αθήνας

Είσαι σχεδόν έτοιμη να βάλεις το σκούφο του Άγιου Βασίλη και να βγεις στους δρόμους και να πας για καφέ, γλυκό, φαγητό και ποτό. Είναι τα Χριστούγεννα η αγαπημένη σου εποχή; Περιμένεις έναν ολόκληρο χρόνο για να έρθουν; Έχεις ήδη στολίσει και περιμένεις να πέσει χιόνι για να ολοκληρωθεί το σκηνικό; Αν έχεις δώσει τρεις καταφατικές απαντήσεις τότε διαβάζεις το σωστό θέμα. Ποια είναι τα στέκια της πόλης που έχουν την πιο «γεμάτη» (μπόμπα θα έλεγα αλλά το γεμάτη κέρδισε) χριστουγεννιάτικη διακόσμηση της Αθήνας; Πού θα πιεις τον καφέ σου και θα νιώθεις πως είσαι στο Ροβανιέμι και τυλίγεις δώρα; Αυτές είναι οι σωστές διευθύνσεις.

Fairytale

 

Μία επίσκεψη θα σε πείσει πως στο Fairytale τα Χριστούγεννα αποκτούν μία άλλη διάσταση. Ο κατάλογος άκρως χριστουγεννιάτικος με λιχουδιές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Τρυπιά 48, Νέα Φιλαδέλφεια

Noel

 

Αν στο Noel δε γιόρταζαν τα Χριστούγεννα με δόξες και τιμές τότε πού; Φεύγεις από την πολυσύχναστη Κολοκοτρώνη και βρίσκεσαι μέσα στη μαγεία των Χριστουγέννων. Έτσι απλά κι έτσι ξαφνικά. Το Νoel μόλις πέσουν τα φώτα θυμίζει παραμύθι. Ευχές δεκτές.

Κολοκοτρώνη 59B, Αθήνα

Little Kook

 

Εδώ είναι πάντα Χριστούγεννα αφού το δέντρο είναι στολισμένο όλους τους μήνες του χρόνου. Τώρα όμως έχει την τιμητική του. Επιζητείς ένα χριστουγεννιάτικο overdose; Είσαι στο σωστό σημείο. Μην ξεχάσεις να παραγγείλεις ένα πελώριο κέικ.

Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Cap Cap

 

Πεντανόστιμα cupcakes και πολυώροφα κέικ. Στο Cap Cap τα γλυκά κλέβουν την παράσταση. Το Cap Cap αλλάζει θεματική και διακόσμηση, ανάλογα με την εποχή. Άρα; Τα Χριστούγεννα τα δίνει όλα. Φωτάκια παντού. Μαγεία διάχυτη.

Πανόρμου 26, Αιγάλεω/ Ιασωνίδου 10, Eλληνικό