ΕΞΟΔΟΣ

Πώς θα ζήσεις τη δική σου κινηματογραφική σκηνή στο κέντρο της Αθήνας

Λένε ότι οι ολάνθιστοι κήποι είναι ακόμα πιο μαγικοί τη νύχτα από ό,τι τη μέρα. Σκέψου μόνο πόσες ρομαντικές κινηματογραφικές σκηνές διαδραματίστηκαν βράδυ σε κήπους.

Αυτή την Πέμπτη, 18 Απριλίου, θα ζήσουμε τη δική μας κινηματογραφική σκηνή σε έναν υπέροχο κήπο βγαλμένο από τη Γαλλική εξοχή στο κέντρο της Aθήνας. Μην αγχωθείς για τον καιρό. Αυτός ο παραδεισένιος κήπος είναι μέσα στο πιο εντυπωσιακό bar της πόλης. Το Noel, υποδέχεται τον μαγευτικό κόσμο του Grand Marnier, στην Grand Orangerie του. Ναι, καλά κατάλαβες.

Το Noel θα είναι γεμάτο πορτοκαλιές και φυτά που θα σε ταξιδέψουν στον Γαλλικό νότο. Κι αν η άνοιξη επιμένει να αργεί στην Αθήνα, την έφερε το Grand Marnier. Το εκλεπτυσμένο Γαλλικό απόσταγμα συστήνεται εκ νέου μέσα από μια απροσδόκητα ανανεωμένη ματιά που θα λατρέψεις, αναδεικνύοντας τον εντυπωσιακό του χαρακτήρα και την ανυπέρβλητη ιστορία του.

Έλα για να ανακαλύψεις αυτή την ξεχωριστή αλχημεία φινέτσας και λεπτών γεύσεων, μέσα από νέα, δροσερά cocktails: το signature Grand Tonic, το αρωματικό Grand Basil Smash και το σέξι The Fancy Rouge.

H Orangerie θα είναι πανέτοιμη να σε παρασύρει σε μια εμπειρία που θα θυμάσαι για καιρό από τις 8 μ.μ. Φρόντισε να έχεις φορτίσει το κινητό σου γιατί προβλέπουμε ότι μετά το αρχικό “Ω” θα θέλεις να απαθανατίσεις κάθε λεπτομέρεια αυτού του μαγικού κήπου και της φαντασμαγορικής βραδιάς Grand Marnier στο Noel. Εδώ θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για το event.

Live Grand!

#LiveGrand

#GrandMarnier