ΕΞΟΔΟΣ

Οι ταράτσες της Αθήνας που αξίζει να επισκεφτείς

Το καλοκαίρι στην Αθήνα μπορεί να γίνει απίστευτα αποπνικτικό και αφόρητο, σε σημείο που δεν αντέχεις ούτε το ίδιο σου το σώμα.

Για να μην περάσεις λοιπόν τους επόμενους 2,5 μήνες ξαπλωμένη σε στάση αστερία μπροστά στον ανεμιστήρα και επειδή δεν αξίζει σε καμία περίπτωση να κλειστείς σε κάποιο χειμωνιάτικο μαγαζί με φουλ air condition, εντοπίσαμε 6 ταράτσες- όαση, στην Αθήνα στις οποίες θα απολαύσεις τον παγωμένο σου καφέ, το φρουτώδες κοκτέιλ σου αλλά και το brunch σου.

Για αυτό βάλε το φόρεμά σου, το αντηλιακό σου (για να μην καείς κιόλας) και ετοιμάσου να ζήσεις το απόλυτο summer in the city.

White Noise

Πολύ κοντά στο κέντρο το White Noise είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσεις μια μπύρα ή τον καφέ σου με την απόλυτη urban θέα.

Ευμολπιδών 20, Γκάζι

Bios

Αγαπημένη ταράτσα πάνω στην Πειραιώς, με ενδιαφέρουσα live, υπέροχα κοκτέιλ και προβολές ταινιών με θέα την Ακρόπολη.

Πειραιώς 84

The Zillers

Στο ιστορικό κεντρό το Zillers έρχεται να σε μεταφέρει σε ένα chic παράλληλο σύμπαν στο οποίο μπορείς να δροσιστείς με σπιτική λεμονάδα και να απολαύσεις υπέροχα πιάτα.

Μητροπόλεως 54, Μοναστηράκι

Skyfall

Ξεσηκωτικές μουσικές και φανταστικά πάρτι με θέα το λόφο Αρδηττού. What’s not to like;

Μάρκου Μουσούρου 1, Μετς

Couleur Locale

Μετά τη βόλτα στο κέντρο επιβάλλεται μια στάση στην ταράτσα του Couleur Locale. Ιδανικό για το κυριακάτικο brunch και τον παγωμένο καφέ με θέα το βράχο της Ακρόπολης και το λόφο του Λυκαβηττού.

Νορμανού 3, Μοναστηράκι

Loukoumi Bar

Ο πρωτος κοσμος εφτασε! Σε περιμενουμε!#project #ourloukoumi10

A photo posted by Loukoumi Bar (@loukoumibar) on

Μια πανέμορφη χρωματιστή ταράτσα με χαρακτήρα, η οποία διοργανώνει μάλιστα και πολύ ενδιαφέρουσα project. Αξίζει σίγουρα μια επίσκεψη!

Πλατεία Αβησσυνίας