ΕΞΟΔΟΣ

Η M DRY Mastiha κάνει κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου γιορτή

Είναι πρωινό Δευτέρας και στο μυαλό σου έρχονται όλα τα συνηθισμένα, και δικαίως, κλισέ που συνοδεύουν την πρώτη ημέρα της εβδομάδας: επιστροφή στο γραφείο, πίεση, πολλή δουλειά, εκκρεμότητες, υποχρεώσεις… και με βαριά καρδιά τρέχεις να οργανώσεις την εβδομάδα που μόλις άρχισε, μετρώντας τις ημέρες ως το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Υπάρχει όμως κάτι καινούργιο σ’ αυτή την πόλη που μπορεί να αλλάξει τις Δευτέρες σου και να τους δώσει γιορτινή διάθεση και χαρά.

 

Τα Μ for Mondays, ή αλλιώς τα after office aperitivo που οργανώνει για όλες τις Δευτέρες του Νοέμβρη η M DRY Mastiha σε έξι διάσημα και φιλόξενα bar της Αθήνας, με early drinks αναπάντεχα cocktails με βασικό συστατικό το γευστικό dry spirit από το special menu που περιλαμβάνει και πρωτότυπα food pairings σε ειδικές τιμές. Πάρε τις φίλες από το γραφείο, τις κολλητές σου, οργανώσου τέλος πάντων και διάλεξε ένα από τα έξι bar για να δώσεις χρώμα και άρωμα μαστίχας στις Δευτέρες σου.

Η M DRY Mastiha, το πρώτο dry ποτό μαστίχας που δεν είναι λικέρ, με πολύ λιγότερη ζάχαρη και πλούσια γεύση Μαστίχας Χίου, το ποτό που έδωσε στους bartenders αμέτρητες ιδέες για πρωτότυπα cocktails, ταιριάζει απόλυτα στα after office aperitivo, αυτές τις αυθόρμητες συγκεντρώσεις μετά το γραφείο για να διώξουμε τη μουντάδα της Δευτέρας, να αποφορτιστούμε και να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με αισιοδοξία.

 

Κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου υπάρχουν 6 bars στην Αθήνα και στα προάστια όπου γίνονται τα after office aperitivo, από τις 6 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, οπότε σίγουρα θα υπάρχει ένα κοντά σου για να πας μετά το γραφείο: 

-Pere Ubu, Κύπρου 74, Γλυφάδα, 166 74

-Ipitou The Bar, Ηπίτου 4-6, Αθήνα, 105 57

-Finca Vigia, Ολυμπιονικών 304, Νέο Ψυχικό, 154 51

-Tiki Bar Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα, 117 42

-Μαϊμού Bar, Θουκυδίδου 7A, Χαλάνδρι, 152 32

-The Trap, Όθωνος 10, Αθήνα 105 57

 

Τα after office drinks μετατρέπονται πλέον σε Δευτεριάτικα aperitivo με M DRY Mastiha.  Ένα απόσταγμα μοναδικό, με μότο «less sugar, unique taste», η M DRY Mastiha συνδυάζει σε κάθε γουλιά το ντελικάτο άρωμα της Μαστίχας με τη σπιρτάδα του dry spirit. Με απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών για τη δημιουργία ξεχωριστών cocktails, με φινέτσα, κοσμοπολίτικο αέρα και άρωμα Μεσογείου, απαλλαγμένο από την έντονα  γλυκιά γεύση των λικέρ. Από απόσταξη αυθεντικής Μαστίχας Χίου και βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award. 

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Κάθε βράδυ Δευτέρας του Νοεμβρίου αλλά και κάθε βράδυ.