ΕΞΟΔΟΣ

6 μέρη για Christmas Brunch: Τι καλύτερο από pancakes για την ημέρα των Χριστουγέννων;

Μπορεί να βρεθείς για brunch την προσεχή Κυριακή (23/12) όπου παραδοσιακά τα pancakes και τα αυγά benedict παίρνουν τη θέση τους στα τραπέζια των αγαπημένων μας μαγαζιών στην πόλη. Όμως ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για το επόμενο brunch και σίγουρα το πρωί των Χριστουγέννων που ξεκινά λίγο αργότερα από ό,τι συνήθως λόγω της συνηθισμένης βραδινής εξόδου, αποκτά άλλη χάρη με δύο φέτες μπέικον ή λίγο maple syrup. Να που θα βρεις τη χριστουγεννιάτικη εκδοχή του brunch που αγαπάς.

Saint George Lycabetus

 

Αν έχεις βρεθεί μία φορα στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου St. George Lycabetus και το Le Grand Balcon του για brunch σίγουρα δεν θα χάσεις να επαναλάβεις την εμπειρία ανήμερα των Χριστουγέννων. Ειδικά για την ημέρα εκείνη το Grand Balcon ετοιμάζει πλούσιο Χριστουγεννιάτικο brunch buffet (65 ευρώ το άτομο) που θα σερβίρεται απο τη 13.00 έως και τις 17.00.

Olive Garden

View this post on Instagram

Breakfast and Acropolis

A post shared by D (@dddi_h) on

Στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Τιτάνια βρίσκεται το εστιατόριο Olive Garden, και σε περιμένει με το λαμπερο γιορτινό σκηνικό του. Ανήμερα τα Χριστούγεννα, το εορταστικό brunch (45 ευρώ το άτομο με απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών)  δελεάζει με την ευρεία γκάμα γλυκών και αλμυρών προτάσεων, ενώ θα το απολαύσεις συνοδεία live πιάνου και φωνής με την Άννα Μελίτη στο τραγούδι και τον μαέστρο Γιώργο Κωνσταντινίδη στο πιάνο.

Athens Marriott

 

Στο ανακαινισμένο ξενοδοχείο Athens Marriott σε περιμενει ανήμερα των Χριστουγέννων παραδοσιακό εορταστικό brunch σε γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη με μελωδίες πιάνου και τραγούδι. Η τιμή του μπουφέ κατ’ άτομο είναι 60 ευρώ, ενώ για τα παιδιά από 4 – 12 ετών έχει προβλεφθεί 50% έκπτωση (παιδιά ως 4 ετών δωρεάν).

Divani Caravel & Divani Apollon Palace & Thalasso

 

Τα ξενοδοχεία Divani Caravel (και Divani Apollon Palace & Thalasso σε προσκαλούν να ξεκινήσεις την ημέρα των Χριστουγέννων γευστικά μέσα από το εορταστικό Brunch Buffet των Χριστουγέννων. Το brunch της γιορτής δεν απευθύνεται μόνο στην γεύση αλλά και σε όλες τις αισθήσεις σου αφού συνοδεύεται από ζωντανή μουσική. Στο πρώτο από τα δύο ξενοδοχεία η τιμή διαμορφώνεται στα 65 ευρώ ανά άτομο και 35 για παιδιά ως 12 ετών και στο δεύτερο στα 75 ευρώ ανά άτομο και 45 για παιδιά ως 12 ετών.

New Taste

 

Το εστιατόριο του New Hotel θα διοργανώσει ειδικά εορταστικά brunch τόσο ανήμερα των Χριστουγέννων όσο και της πρωτοχρονιάς. Σε αντίθεση με τα μενού του ρεβεγιόν ή το πρώτο πρωινό του χρόνου στην περίπτωση των Festive Brunch δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή για κάθε άτομο αφού δεν πρόκειται για μπουφέ. Pancakes, πιτάκια ατμού, κιμαδόπιτα αλλά και croque monsieur και croque madame είναι λίγα μόνο από τα πιάτα του μενού.

Mama Roux

 

Τα festive brunches του Mama Roux επιστρέφουν και φέτος, όχι ανήμερα των γιορτών αλλά τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26 Δεκεμβρίου) και της Πρωτοχρονιάς (2 Ιανουαρίου) για να πλημμυρίσουν τον πεζόδρομο της Αιόλου με live jazz μουσικές, brunch specials, αρωματικά cocktails, και φυσικά το all-time classic ζεστό κρασί, Glühwein. Και το βρίσκεις σε αυτή τη λίστα γιατί ξέρεις ότι αν ξεκινήσεις τα Χριστούγεννα με brunch θα θες να το επαναλάβεις και στην επόμενη αργία. Το brunch θα σερβίρεται από τις 13.00 ως τις 16.00, συνοδεία κλασικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών σε μορφή jazz. Όπως και παραπάνω, έτσι κι εδώ, δεν υπάρχει μπουφές.