ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Αγάπη μόνο: Για τα My Valentine donuts από το California Donuts

Στην περίπτωση του California Donuts στην Αργυρούπολη, ισχύει το ένα ίσον κανένα. Κι αυτό γιατί το να σταματήσεις στο πρώτο, είναι σχεδόν αδύνατον.

Η βιτρίνα είχε γεμίσει καρδιές, τα donuts το ίδιο (είναι του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα, φαντάζομαι και να θες, δύσκολο να το ξεχάσεις). Aπό τα Sweetheart με επικάλυψη σοκολάτας και γέμιση κρέμας μπανάνας, μέχρι τα  Love me, με επικάλυψη σοκολάτας και με γεύση από κόκκινο γλάσο και τρουφάκια, η επιλογή μου ήταν πραγματικά δύσκολη. Τελικά, με κέρδισαν, αρχικά οπτικά, τα My Valentine. Baby pink επικάλυψη με τρούφα και γέμιση φράουλας.

Δεν λέω, η ζύμη ήταν απίστευτα αφράτη και μαλακή, αλλά “όλα τα λεφτά” ήταν η παχύρρευστη γέμιση του. Άλλο να στο λέμε κι άλλο να το τρως. Χαρτοπετσέτες μην ξεχάσεις γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα λεθωρείς.

Όπως έμαθα πάντως από την ομάδα του California Donuts, η ονομασία προήλθε από την αγάπη τους για την διάσημη πολιτεία της Αμερικής, η οποία μια ιδιαίτερη φήμη για την pop κουλτούρα, τις παραλίες, την χαλάρωση και φυσικά για το Hollywood, την έχει.  Μην εκπλαγείς λοιπόν αν πολλά από τα donuts έχουν ονομασίες που θυμίζουν την California, τους πιο διάσημους προορισμούς της  και φυσικά τους celebrities της.

Εσύ, τι μας προτείνεις να δοκιμάσουμε στην επόμενη έξοδό μας;

 

Αλεξιουπόλεως 31, Αργυρούπολη