ΕΞΟΔΟΣ

Αγάπη μόνο: Για την φανταστική τάρτα με κοτόπουλο στο Noel

Σκέφτεσαι να πας για brunch Κυριακάτικα; Ή για ποτάρες; Θα πας στο Noel τελεία και παύλα. Κι αν είσαι τυχερή όπως ήμουν και εγώ θα φας την απίστευτη τάρτα έκπληξη που φτιάχνουν με τα χεράκια τους.

Η δική μου τάρτα έκπληξη, έμοιαζε γευστικά με πίτσα αλλά δεν ήταν πίτσα. Είχε μια διαφορετική γεύση πως να το εξηγήσω ρε παιδί μου. Το σίγουρο (με τα λίγα που ξέρω στην μαγειρική) είναι ότι μέσα είχε κοτόπουλο, τυρί και λίγα λαχανικά. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν αλλά το λατρέψαμε με την φίλη μου.

Κάθε βδομάδα η τάρτα στο μενού Sunday brunch αλλάζει και έχει διαφορετικό όνομα και φυσικά υλικά. Στο εγγυούμε όμως πως όποια τάρτα και να δοκιμάσεις θα ξετρελαθείς (άκουσα πως η τάρτα λαχανικών τους είναι εκπληκτική). Γιατί από τα ”λίγα” καλά που άκουσα για το Noel ήταν για το υπέροχο μενού του και τα λατρεμένα κοκτέιλς του.

A photo posted by savviashiati (@savviash) on

 

Το προσωπικό είναι εξαιρετικό και αν και έχει πολύ κόσμο φροντίζουν να εξυπηρετούν με ευγένεια κάθε τραπέζι τους. Η μουσική είναι φανταστική, σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Αν αγαπάς την jazz μουσική τότε θα γίνει το στέκι σου. Η διακόσμηση του(γεμάτο φωτάκια και vintage έπιπλα) και το όλο σκηνικό πραγματικά θα σε αφήσει άφωνη. Στο Noel είναι πάντα Χριστούγεννα.

A photo posted by savviashiati (@savviash) on

 

Δεν έχεις τίποτα άλλο να κάνεις παρά να τρέξεις στην οδό Κολοκοτρώνη 59Β για να περάσεις μια φανταστική Κυριακή. Κρατήσεις γίνονται στο τηλέφωνο 2112159534 αλλά μόνο για φαγητό.

A photo posted by savviashiati (@savviash) on