LIFE

Είναι ο Sean Kory ο νέος “Mister Sexy Κατάδικος”;

Τον Ιούνιο είχε προκληθεί σάλος μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας σήμανσης του Jeremy Meeks, ενός τύπου από την Καλιφόρνια που συνελήφθη επειδή οπλοφορούσε. Το αξιοσημείωτο της περίπτωσης ήταν το πόσο όμορφος είναι ο Jeremy και πόσες θαυμάστριες απέκτησε, ενώ είχε και προτάσεις από οίκους μόδας για να εργαστεί ως μοντέλο.

Η ιστορία δεν άργησε να επαναληφθεί όταν λίγες μέρες πριν στο Σάντα Κρουθ, ο 29χρονος Sean Kory συνελήφθη επειδή επιτέθηκε σε έναν τύπο που είχε ντυθεί παρουσιαστής ειδήσεων του Fox News και πήγαινε σε ένα πάρτι Halloween.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο Sean είπε “Μισώ τα Fox News”, άρπαξε το μικρόφωνο του “θύματος” και του επιτέθηκε με μια αλουμινένια ρακέτα τένις.

Ποσώς μας νοιάζουν οι βλακείες που έκανε ο 29χρονος, αφού κανείς δεν τραυματίστηκε εν τέλει. Το σημαντικό εδώ είναι και πάλι η φωτογραφία του, αφού σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Jeremy Meeks απέκτησε αντίπαλο για τον τίτλο “Mister Sexy Κατάδικος”.

Η ομοιότητα στα μάτια μας είναι εκπληκτική, αν και στην καρδιά μας ο Jeremy έχει ακόμα την πρωτιά. Ο Sean έχει κάτι που σου βγάζει λίγο οίκτο. Θες οι τζίβες, θες το γλυκανάλατο βλέμμα, το αντρουά του Jeremy δεν το ‘χει πάντως.

Τι λες κι εσύ αγαπητή αναγνώστρια;

Sean Kory

 

Jeremy Meeks

 

Διάβασε ακόμα στο LadyLike:

Μαρία Ηλιάκη: “Πήγα στον ΣΚΑΪ γιατί οι διαφορές μου με τον Alpha δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν”

Τι Kate Moss, τι Brigitte Bardot;

Lady Gaga: Δε σταματά να προκαλεί