DISNEY

Η νέα καμπάνια της Disney είναι αφιερωμένη στις πραγματικές πριγκίπισσες του κόσμου

''Όπως τα περισσότερα κορίτσια, έτσι και η κόρη μου μεγάλωσε με τις πριγκίπισσες της Disney. Θέλησα να βρω έναν τρόπο να συνδυάσω το στοιχείο της δυναμικής πριγκίπισσας με αυτό των πραγματικών κοριτσιών.'' Με αυτά τα λόγια η Kate Parker, μία από τις 19 φωτογράφος της καμπάνιας, μας συστήνει το #DreamBigPrincess. Να ονειρεύεσαι πολύ, με δύναμη και με πίστη.

Η νέα καμπάνια της Disney έχει ως στόχο να αναδείξει και να στηρίξει τις πραγματικές πριγκίπισσες αυτού του κόσμου. Τις έφηβες και τις γυναίκες που μάχονται για ένα καλύτερο αύριο.

19 γυναίκες φωτογράφοι από 15 διαφορετικές χώρες. Για όλα εκείνα τα κορίτσια που ζουν στον πραγματικό κόσμο και μάχονται για να επιβιώσουν και να ζήσουν όπως εκείνα επιθυμούν.

#DreamBigPrincess

 

Να εμπνεύσεις τα κορίτσια να κάνουν κάτι παραπάνω. Να βλέπουν ιστορίες με τις οποίες μπορούν να ταυτιστούν. Τα κορίτσια μπορούν να γίνουν ό,τι θέλουν, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν αρκεί ”να ονειρεύονται μεγάλα”.

Και κάπως έτσι ο κόσμος του παραμυθιού μπλέκεται με την πραγματικότητα και οι πριγκίπισσες της Disney συναντούν της πριγκίπισσες της ζωής. Για την ελπίδα και το όνειρο. Για τα πόδια που δεν πατούν στη γη και βάζουν στόχους που οι άλλοι θεωρούν ανέφικτους.

 

Μεταξύ των 19 γυναικών που πήραν μέρος και η δική μας Καλλιόπη Καρβούνη. Οι φωτογραφίες της αποτυπώνουν το όνειρο της κόρης της να γίνει κι εκείνη φωτογράφος, φωτογραφίζοντας η ίδια την αδερφή της.

 

Η Disney συνεργάζεται με το Ίδρυμα Ηνωμένων Εθνών (U.N. Foundation) και την καμπάνια Girl Up που έχει στόχο να ενισχύσει την εκπαίδευση και να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των κοριτσιών όλου του κόσμου. Έτσι, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, για κάθε φωτογραφία που θα μοιράζεσαι στα social media βάζοντας το hashtag #DreamBigPrincess η Disney θα δωρίζει 1 δολάριο.