LIFE

Η συγκινητική διαφήμιση που θα σου αλλάξει τρόπο σκέψης

Μια στιγμή, ένα λεπτό, μία φευγαλέα κίνηση, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Μία ακόμα ημέρα. Το σκοτάδι που δίνει τη θέση του στις ακτίνες του ήλιου. Τα αστέρια που ανάβουν στον ουρανό. Η δημιουργία. Η ζωή. Ο κόσμος. Ο κόσμος μας. ''Κάθε μέρα ξεκινάμε τον κόσμο''. Η νέα διαφήμιση του Nescafé θα σε κάνει να σκεφτείς όσα για εσένα ήταν απλά δεδομένα και αυτονόητα.

Ένα ανομολόγητο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που ξυπνούν πριν από εμάς για να προετοιμάσουν τον κόσμο. Κινούν τα αδιόρατα νήματά τους και βάζουν τον κόσμο σε τάξη. Για να είναι όλα έτοιμα για εσένα, για εμένα, για όλους.

Μόλις δεις το σποτ θα τους σκεφτείς λίγο περισσότερο. Οι αφανείς ήρωες που λένε καλημέρα από πολύ νωρίς αξίζουν το δικό μας χαμόγελο.

 

Επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στα πόστα τους όσο εμείς κάνουμε σβούρες στο κρεβάτι και πατάμε το snooze για να κερδίσουμε ακόμα 10 λεπτά ανήσυχου ύπνου.

Είμαστε όλοι ίδιοι σε μία καθημερινότητα που μας ”ρουφάει” αλλά έχουμε ο ένας τον άλλο. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο μας αρκεί να έχουμε πίστη στο διπλανό μας. Μας ενώνουν πράγματα, καταστάσεις, συναισθήματα, μία κούπα καφέ που αναδίδει μυρωδιά αγάπης. Ακόμα κι αν τα χιλιόμετρα μας χωρίζουν υπάρχουν εκείνες οι λεπτομέρειες που μας φέρνουν κοντά και απαλείφουν την απόσταση.

Βάλε τον εαυτό σου στη θέση τους και θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος. ”Μπαίνοντας στα παπούτσια” του άλλου καταλαβαίνεις τις δικές του σκέψεις και τις πραγματικές δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει για να κάνει τη δική σου ζωή κομματάκι πιο εύκολη.

Γέμισε μία κούπα ζεστό καφέ, κάθισε μπροστά στο παράθυρο και σκέψου πως κάθε μέρα που έρχεται μπορεί να γίνει καλύτερη αν εσύ το θελήσεις.

 

Sponsored by Nescafé