LIFE

Ακαταμάχητες μαζί: Το back story της ζωής μιας fashion influencer

Αν μπορούσαμε με μία νοητή γραμμή να χωρίσουμε τους ανθρώπους αυτού του κόσμου σε δύο μεριές, από τη μία πλευρά της νοητής γραμμής θα είχαμε α) εκείνους που πιστεύουν ότι οι influencers αυτού του πλανήτη είναι κακομαθημένα κορίτσια που βγάζουν αρκετά χρήματα ποζάροντας στο φακό και πίνοντας δωρεάν κοκτέιλ σε εκδηλώσεις που τις καλούν και β) εκείνους που είτε ασχολούνται επαγγελματικά με το influence marketing ή έχουν στον κύκλο τους μία ή έναν influencer και γνωρίζουν το πιθανότατα αυτονόητο, ότι απαιτεί κόπο και σκληρή δουλειά για να πετύχεις.

Όποια κι αν είναι η δική σου άποψη για τις influencers εκεί έξω, σήμερα θα ρίξουμε μια μικρή ματιά σε εκείνα τα κορίτσια που ακούν συνήθως και τα περισσότερα σχόλια. Γιατί; Γιατί ασχολούνται με τη μόδα, το προσωπικό στιλ, μία γενικότερη αισθητική απέναντι στη ζωή. Αυτό εκπροσωπούν στα accounts τους, αυτό αναδεικνύουν μέσα από τις φωτογραφήσεις τους, είτε το κάνουν καλά και προοδεύουν είτε το κάνουν κακά και χάνονται στη λήθη.

Υπάρχουν δεκάδες κορίτσια εκεί έξω που κάνουν πραγματικά τρομερή δουλειά στο να αναδεικνύουν τάσεις, στο να βοηθούν μέσα από στιλιστικές συμβουλές, στο να οικοδομούν τη φήμη ελληνικών και διεθνών brands μόδας που είτε το έχουν ανάγκη είτε όχι, λαμβάνουν την καλύτερη δυνατή επικοινωνία.

 

Φωτιά να πέσει να μας κάψει αν πούμε ότι κάνουν την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου. Είναι μία υπέροχη δουλειά, με πολλά perks, πολλές υπέροχες στιγμές που θα θυμούνται μια ζωή, ταξίδια και προϊόντα και υπηρεσίες που μπορεί να τους παρέχονται και δωρεάν.

Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ πόση δουλειά χρειάζεται να συντηρήσεις ένα τέτοιο account; Πόσα έξοδα κάνει μία fashion ifnluencer για τις φωτογραφήσεις και τις παραγωγές της; Πόσες ώρες μέσα στην ημέρα απαιτούνται για την οργάνωση της επόμενης επαγγελματικής φωτογράφησης, για την συνεννόηση με τα brands, για την επικοινωνία με τους followers και αυτό το αδιάκοπο “είμαι εδώ για εσάς” ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο τριγύρω; Πρόσθετα στα meetings, στα δεκάδες event που οφείλεις να πας κάθε εβδομάδα και τις υποχρεώσεις που προκύπτουν σε κάθε γωνιά της πόλης τις ώρες που ο υπόλοιπος κόσμος απολαμβάνει ό,τι έχει το prime time.

Δες ένα βίντεο με την Κλειώ Στασινού, την οποία γνώρισες μέσα από το themuseandtheladybug και επανερχόμαστε…

 

Η Κλειώ είναι από τα κορίτσια που δεν γκρινιάζουν για την πίεση, τους χρόνους, τη σκληρή δουλειά που απαιτεί αυτό που κάνει. Ίσα ίσα θα την συναντήσεις πάντα χαμογελαστή, απόλυτα χαρούμενη για όσα γνωρίζει καθημερινά μέσα από αυτό το ταξίδι που λέγεται fashion influence. Το μόνο μειονέκτημα; Ότι είναι πολύ αυστηρή με τον εαυτό της, τη δουλειά της και το αποτέλεσμα των φωτογραφήσεων και των βίντεο που κάνει.

Σκέψου λοιπόν πόση έμφαση δίνει στα ρούχα που θα φορέσει σε κάθε της εμφάνιση, τα ρούχα που θα δοκιμάσει για μία φωτογράφηση. Όπως άκουσες και στο βίντεο, είναι πολύ γρήγορη στο να επιλέξει τι θα βάλει, το ύφος της είναι μίνιμαλ. Αλλά αυτό που δεν διαπραγματεύεται είναι η καθαριότητα, η φρεσκάδα και η απαλότητα στα ρούχα της. Γι’ αυτό και επέλεξε το Lenor Gold που της χαρίζει ακριβώς αυτά που θέλει. Ο συνδυασμός του απορρυπαντικού Lenor με το μαλακτικό Lenor και το χαρακτηριστικό του άρωμα από νότες βανίλιας το καθιστά την ιδανική επιλογή. Μόνα τους μαγεύουν, σε συνδυασμό γίνονται ακαταμάχητα.

 

Η Μερέντα τι ρόλο παίζει σε όλα αυτά; Τον πιο αξιαγάπητο φυσικά. Είναι αυτός ο πανέμορφος σκύλος που μπήκε στη ζωή τη δική της και τις δικές μας αφού την ακολουθούμε φανατικά πριν λίγο καιρό. Τα ρούχα της μπορεί να δεινοπαθούν λίγο από την Μερέντα, εμείς όμως καθόλου!

Αν θες κι εσύ φρεσκάδα, απαλότητα και καθαριότητα στα ρούχα σου, εκμεταλλεύσου τη φοβερή προσφορά στα καταστήματα Μασούτης. Με την αγορά ενός οποιουδήποτε προϊόντος Lenor μέχρι και τις 10 Ιουνίου, παίρνεις άλλο ένα ΔΩΡΟ!