TRAVEL

Yang Experience 2018: Tο νεανικό event που ήρθε για να μείνει

shutterstock

Το εξωτερικό είναι αρκετά πιο ‘μπροστά’ στη διοργάνωση μεγάλων parties και events, τα οποία μαζεύουν ως επί το πλείστον νεανικό κοινό και λαμβάνουν χώρα σε πολλά μέρη του εξωτερικού. Αρκεί να φέρει κανείς στο νου του κάποια από τα πιο γνωστά events που διοργανώνονται παγκοσμίως, όπως το Tommorowland και το Sea Dance Festival. Παρά το γεγονός όμως ότι ο τομέας του τουρισμού στη χώρα μας διανύει μία σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, πολλά από τα events που διοργανώνονται στον συγκεκριμένο κλάδο απουσιάζουν από τις εγχώριες δραστηριότητες.

Στην Ελλάδα, κάποια χρόνια πριν, θεωρούνταν ο απόλυτος θεσμός η ‘κάθοδος’ των φοιτητών στο νησί της Μυκόνου και κυρίως των φοιτητικών παρατάξεων, που ήταν και οι κύριοι διοργανωτές των σχετικών εκδρομών. Πλέον, η ‘σκυτάλη’ πηγαίνει σε ένα άλλο ελληνικό νησί. Τη Σκιάθο.

shutterstock

 

Το Yang Experience με κύριο διοργανωτή του το Yang.gr, το δημοφιλέστερο νεανικό site στην Ελλάδα  και την εμπειρία του www.18-24.gr στον τομέα των ταξιδιών, έρχεται να ανατρέψει όλη την κατάσταση και βάλει στη ‘συζήτηση’ ένα πανέμορφο νησί. Τη Σκιάθο.

shutterstock

 

Πρόκειται για μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το Yang Experience 2018 • Summer Kick Off • Skiathos Edition το οποίο στοχεύει να γίνει “θεσμός”, είναι το μεγάλο event που έχει στόχο να κάνει μια μεγάλη παρέα τους νέους της χώρας.

 Video Credits: Antonys Thalassins

 

Ποιος ο λόγος να λάβεις μέρος στο συγκεκριμένο event;

1 – Οι αμέτρητες βουτιές στις καταγάλανες παραλίες της Σκιάθου.  Ευκαιρία να απολαύσεις το μπάνιο σου σε μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, όπως τα Λαλάρια, ο Βρομόλιμνος, οι Κουκουναριές, η Μπανάνα, η Αγία Ελένη και η Κρυφή Άμμος.

shutterstock

 

2  Φυσικά, η τιμή. Δεδομένου ότι όλοι πλέον λαμβάνουν υπόψη τους την τιμή για τις καλοκαιρινές διακοπές, με 79 ευρώ από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη αλλά και άλλες ενδιάμεσες πόλεις, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές άρνησης.

3- Οι δραστηριότητες στο νησί. Τα parties, οι φωτογραφίες στα γραφικά σοκάκια, οι κρουαζιέρες, τα ιδιαίτερα boat parties και φυσικά, η απόλυτη νυχτερινή διασκέδαση στα πασίγνωστα παραλιακά club του νησιού.

4 – Το παρεΐστικο κλίμα. Νέοι από κάθε σημείο της Ελλάδας θα βρεθούν όλοι μαζί, θα γνωριστούν ο ένας με τον άλλον, θα διασκεδάσουν παρέα και πολύ πιθανό να δημιουργηθούν οι πιο ιδιαίτερες φιλίες.

shutterstock

 

Τι πρέπει να γνωρίζεις:

Η μέρα αναχώρησης είναι η 25 Μαΐου 2018

Οι πόλεις- αφετηρίες είναι οι εξής: Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Κατερίνη – Λάρισα – Λαμία

Μείνε ήσυχη για τη μεταφορά σου: Θα ξεκινήσουν λεωφορεία από τις πόλεις αναχωρήσης με κατεύθυνση το λιμάνι του Βόλου, από όπου και θα υπάρξει μετεπιβίβαση σε πλοίο με προορισμό τη Σκιάθο.

Όλα αυτά με το πιο οικονομικό πακέτο του φετινού καλοκαιριού. Μόλις με 79 ευρώ έχετε εξασφαλίσει μεταφορά με λεωφορείο, ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ’ επιστροφής και τρεις διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Κλείσε την θέση σου και ετοιμάσου για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.