TRAVEL

Υπάρχει μια λιμνοθάλασσα στο Μεξικό που μοιάζει να έχει βγει από κάποιο παραμύθι

Ξέχνα τις φωτογραφίες από τα ελληνικά νησιά με τα φωτεινά λευκά και μπλε χρώματα και τις εξωτικές παραλίες με τις ονειρικές γαλάζιες, τυρκουάζ και σμαραγδί αποχρώσεις.

Βρήκαμε το πιο μαγευτικό μέρος στον κόσμο, το οποίο μοιάζει σαν να έχει βγει από τη φαντασία κάποιου εικονογράφου για να στολίσει τις σελίδες ενός παραμυθιού γεμάτο γκλίτερ, πριγκίπισσες, μονόκερους, αρκουδάκια της αγάπης και ουράνια τόξα.

Ποιο είναι αυτό το μέρος που βγάζει νοκ άουτ τις αμμουδερές παραλίες στα Μπόρα Μπόρα; Η λιμνοθάλασσα Las Coloradas που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της χερσονήσου Γιουτακάν στο Μεξικό, η οποία είναι μια από τους μεγαλύτερους υγρότοπους. Το εντυπωσιακό της χρώμα οφείλεται στο κόκκινο πλαγκτόν που υπάρχει στο βυθό της αλλά και στις γαρίδες άλμης που βρίσκονται στα νερά της.

Αυτό το ονειρικό μέρος προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες οι οποίοι, όπως θα δεις και στο instagram, δεν χάνουν την ευκαιρία να μοιραστούν με τους followers τους μαγικές εικόνες από εκεί. Εκεί μάλιστα εντόπισα μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες που θα σε κάνουν να ζηλέψεις ΦΟΒΕΡΑ που δεν βρίσκεσαι εκεί και σίγουρα θα σε κάνουν να σκεφτείς ξανά πριν δηλώσεις ότι η παραλία που πήγες ήταν η πιο όμορφη του κόσμου.

Màgic

A photo posted by Maria Febrer Rosales (@maria_febrer) on

Existe

A photo posted by Maria Febrer Rosales (@maria_febrer) on

#LasColoradas Yucatán

A photo posted by Gallardo Génesis (@genesisgallardo) on

Holaaaaa desde Las Coloradas! #drone #dji #phantom #fromwhereidrone

A photo posted by Karen (@karenfdzb) on