TRAVEL

Τήνος: Ταξίδεψε στο κρυμμένο μυστικό των Κυκλάδων

Άσχημο πράγμα αυτό που μου κάνουν όμως οι συνεργάτιδες και καθόλου δίκαιο. Άντε και Μύκονο είχα πάει και μπορούσα να αποδώσω διαφορετικά. Τώρα όμως με την Τήνο είναι διαφορετικά μιας και εγώ μόνο απ' έξω έχω περάσει στο πέρασμα για Μύκονο. Οι πηγές ενημέρωσης δεν θα είναι τόσο προσωπικές να ξέρεις και θα δουλέψουμε πολύ με γνώμες φίλων και γνωστών.

Είναι ίσως ένας από τους παρεξηγημένους προορισμούς των Κυκλάδων και ο το λιμάνι που επιθυμείς να κατέβεις λιγότερο στο δρομολόγιο Άνδρος, Τήνος, Μύκονος που αναχωρεί από την Ραφήνα. Όλα βέβαια μοιάζουν να αλλάζουν τον τελευταίο καιρό και ιδιαίτερα από πέρυσι το καλοκαίρι. Πολλές δυσάρεστες εμπειρίες από φανατικούς της Μυκόνου φτάνουν στα αυτιά μου, την ίδια ώρα που ολοένα περισσότεροι επιστρέφουν μαγεμένοι από το νησί της Τήνου. Για όλα υπάρχει κάποιος λόγος λοιπόν και μια έρευνα στις μαρτυρίες θα ήταν ενδιαφέρουσα.

Οι απαντήσεις στο γιατί να επιλέξει κάποιος την Τήνο είναι πολλές και όλες αποτελούν κομμάτια της αλήθειας. Είναι ένας προορισμός που πέρα από το προσκύνημα, έχει πολλά να προσφέρει σε χωριά, παραλίες, μουσεία και διασκέδαση. Στην Τήνο θα βρεις μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του Αιγαίου. Απομονωμένες με απόλυτη ησυχία για κολύμπι σε καταγάλανα νερά, κοσμοπολίτικες με beach bars και water sports για πολλή διασκέδαση, με βότσαλο, χρυσή άμμο ή βράχια.

Τα χωριά καθώς και η χώρα της Τήνου διατηρούν τα αυθεντικά παραδοσιακά χαρακτηριστικά των Κυκλάδων. Στα περισσότερα από αυτά θα μπορέσεις να γνωρίσεις τις αληθινές Κυκλάδες, γεμάτες ήλιο, μπλε χρώματα και έντονα παραδοσιακά γνωρίσματα πολιτισμού. Η νυχτερινή διασκέδαση είναι έντονα επηρεασμένη από το νησιώτικο στιλ και τη καλοκαιρινή διάθεση ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε όλα τα γούστα. Το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει πλήξη και εύκολα θα σε βρουν οι πρώτες πρωινές ώρες στα πλακόστρωτα σοκάκια. Το φαγητό συγκεντρώνει επίσης μερικές από τις καλύτερες εντυπώσεις.

Παρακάτω ακολουθούν τρία πακέτα διακοπών στην Τήνο, για να την γνωρίσεις καλύτερα και να σχηματίσεις την δικιά σου άποψη.

 

4* Porto Tango Hotel – Τήνος €99

99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Τήνο, στο 4 αστέρων Porto Tango Hotel σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

 

4* Tinos Beach Hotel – Τήνος €378

378€ από 756€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχεται Κρασί και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Προσφέρονται Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

 

Aeolos Bay Hotel – Τήνος €219

219€ από 440€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5 λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!