TRAVEL

H 5λεπτη στρατηγική της Kate Moss για να πακετάρεις

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από ένα τριήμερο μακριά από τη ρουτίνα. Ένα ταξιδάκι αλλαγής παραστάσεων. Σωστά; Είναι η διαδικασία του πακεταρίσματος που δημιουργεί απερίγραπτο στρες -σε κάποιους. Εκτός κι αν φυσικά, είσαι η Kate Moss. Το διάσημο μοντέλο έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως έχει βρει μία φόρμουλα πακεταρίσματος που δουλεύει τέλεια για εκείνη -ειδικά για εκείνα τα ταξίδια τελευταίας στιγμής.

Το μόνο που χρειάζεται; “Μαύρο τζιν, γκρι τζιν, T-shirts, ένα jacket και ένα φόρεμα για το βράδυ. Μερικά flat παπούτσια, ένα ζευγάρι τακούνια και μερικά γυαλιά ηλίου.” Στην ίδια βαλίτσα θα πακετάρει μία κασμιρένια κουβέρτα και ένα νεσεσέρ με προϊόντα ομορφιάς (σε μέγεθος ταξιδιού).

Πανέξυπνο. Και το καλύτερο κομμάτι; Αυτή η στρατηγική μπορεί να δουλέψει και για ‘σένα. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα τρέχεις να προλάβεις αεροπλάνο, πλοίο ή άλλο μέσο μεταφοράς θυμίσου αυτά τα ρούχα και αξεσουάρ, ρίξε τα στη βαλίτσα και είσαι έτοιμη. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω. Δες παρακάτω μερικά looks της Kate Moss στο αεροδρόμιο, για έμπνευση.