TRAVEL

Κλείσε το επόμενο ταξίδι σου έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά με το 18-24 Travel

Η δημοφιλής πλατφόρμα κρατήσεων που από το 2004 μας ταξιδεύει στους δημοφιλέστερους προορισμούς στο εξωτερικό και τα ελληνικά νησιά, μετά την επιτυχημένη της παρουσία στο digital marketing αποφάσισε να εισβάλλει και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επιβεβαιώνοντας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ότι "Όσο νωρίτερα, τόσο φθηνότερα!" .

Το on line travel agency που προσφέρει αποκλειστικά συνδυασμό υπηρεσιών έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας τόσο εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών όσο και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Όπως παρουσιάζεται και μέσα από το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει αρκεί να κλείσει έξυπνα, γρήγορα και οικονομικά!

Το πλάνο της τηλεοπτικής προβολής του www.18-24.gr έχει αναλάβει η BGM OMD, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες media στην Ελλάδα και αναφέρει σχετικά με αυτή τη συνεργασία: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη νέα συνεργασία μας με το 18-24.gr! Στόχος της έμπειρης ομάδας της BGM OMD, είναι να παράσχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την ενίσχυση του awareness και την ενδυνάμωση του 18-24.gr στην ελληνική αγορά. Θα συνδράμουμε με τον καλύτερο τρόπο στην προσπάθεια τους να κατακτήσουν και τον τηλεοπτικό αέρα!”.

Δες το πρώτο τηλεοπτικό σποτ εδώ:

Photo Credits: 123rf