TRAVEL

Δες βαλίτσες και ετοίμασε ταξίδι

Ευκαιρίες για ταξίδι πάντα υπάρχουν ή για να το πούμε καλύτερα πάντα θα ανακαλύπτουμε. Χωρίς βαλίτσα όμως πού να πας; Βρήκαμε τους επόμενους προορισμούς σου και σου προτείνουμε την κατάλληλη βαλίτσα.

 

Carpica 49,99€ >>> Κωνσταντινούπολη

 

Πέταξε δυο- τρία πράγματα μέσα σε ένα sac-voyage πάρε και αθλητικά γιατί το μόνο που θα κάνεις εκεί είναι να τρως και να κάνεις βόλτες και να ψωνίζεις.

Carpica 110€ >>> Ρώμη

Πάρε βαλίτσα που χωράει πολλά παπούτσια θα τα χρειαστείς, αθλητικά γιατί θα περπατήσεις πολύ και ψηλοτάκουνα γιατί το βράδυ η Ρώμη είναι τόσο ρομαντική και όμορφη που είναι σαν να  πρωταγωνιστείς σε ταινία.

Bartuggi 90€ >>> Παρίσι ​

 

Για το Παρίσι δεν έχω να πω πολλά, απλά, λιτά και σικάτα. Μια κλασσική ανθεκτική βαλίτσα είναι πάντα αυτό που δε πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σου.

Carpica 99,99€ >>> Λονδίνο

 

Εύκολος προορισμός, θα συναντήσεις σίγουρα πολλούς Έλληνες και μια συμβουλή η βαλίτσα να είναι ανθεκτική γιατί θα περάσεις πολλές ώρες στο underground και αν είναι και εκκεντρική θα τη βρίσκεις πολύ πιο εύκολα μέσα στο πλήθος.

Bartuggi 82,50€ >>> Μιλάνο

 

Θα χρειαστείς μια βαλίτσα που δεν είναι σκληρή και να έχει πολλούς αποθηκευτικούς χώρους για να μπορέσεις να τη γεμίσεις από τα ψώνια σου, εκτός και αν έχεις αγοράσει και άλλη από εκεί γιατί πολύ απλά δεν χωράνε.

Bartuggi 35€ >>> Ζαγοροχώρια

Το πιο εύκολο και σίγουρο ταξίδι είναι αυτό που δε χρειάζεσαι να κλείσεις τα μεταφορικά γιαυτό αν τελευταία στιγμή θες να ξεφύγεις λίγο από τους εντόνους ρυθμούς τις πόλης πάρε ένα Sac-voyage και πήγαινε προς τα μαγευτικά χωρία της χώρας μας.

Bartuggi 137,50€ >>> Disneyland

 

Εντάξει αυτές δεν είναι για σένα. Διαλέξαμε αυτό τον προορισμό γιατί πολύ απλά δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε αυτές τις τόσο χαριτωμένες βαλίτσες.