TIPS

Πώς θα εξαφανίσεις το πουρί από τη λεκάνη της τουαλέτας

Όσο κι αν σιχαίνεσαι το καθάρισμα της λεκάνης είναι απαραίτητο να γίνεται και μάλιστα πολύ συχνά. Σε σκέφτεσαι με γάντια, καθαριστικά και βουρτσάκι κι αναπολείς το πατρικό σου, όταν όλα περνούσαν από το χέρι της μαμάς σου; Τώρα πρέπει να το κάνεις μόνη σου και καλωσόρισες στον ενήλικο κόσμο. Ποιοι λογαριασμοί και ποιες ευθύνες. Το πουρί της λεκάνης είναι το στοίχημα και έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές.

Πριν σε πιάσει η απογοήτευση να σε ενημερώσω πως οι λύσεις μας είναι απλές, οικονομικές και φυσικά με ελάχιστο κόπο και μεγάλη προσωπική εμπλοκή. Θα αφήσεις το μείγμα να κάνει τη δουλειά του, όσο εσύ κάνεις κάτι άλλο πιο ευχάριστο.

Λύση 1η

Ρίξε μαγειρική σόδα και μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στην τουαλέτα. Άφησε το μείγμα να δράσει για 1 ώρα. Τρίψε πολύ καλά με μία βούρτσα τουαλέτας. Αν δεις πως το πουρί διακατέχεται από επιμονή, επανάλαβε.

Λύση 2η

Ρίξε μισό φλιτζάνι μαγειρική σόδα στη λεκάνη. Μετά από λίγο πρόσθεσε 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σου και μισό φλιτζάνι λευκό ξύδι. Άφησέ το να δράσει για λίγα λεπτά και τρίψε τη λεκάνη με μία βούρτσα.