Φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από τις κατσαρίδες

Κράτα τις κατσαρίδες μακριά από το σπίτι. Να γυρίσουν στο φυσικό τους περιβάλλον να είστε όλοι ευτυχισμένοι.

Από τη φωτογραφία και μόνο κάτι σε έπιασε. Έχουν και οι κατσαρίδες ψυχή, μην είσαι τέτοια. Το βασικό σου μέλημα είναι να μείνουν εκτός σπιτιού. Εκεί δεν ενοχλούν και δεν τις ενοχλείς. Έλα όμως που βρίσκονται στην κουζίνα, στο μπάνιο και τα μπαλκόνια σου.

Υπάρχουν φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείς από την παρουσία τους εύκολα και γρήγορα. Με υλικά που ήδη έχεις, δρόμο παίρνουν, δρόμο αφήνουν.

Δαφνόφυλλα

 

Απεχθάνονται τα δαφνόφυλλα. Άρα; Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Καλό θα ήταν να αφήσεις φύλλα δάφνης κοντά στα μέρη που συχνάζουν. Στα ντουλάπια της κουζίνας, του μπάνιου και στις μπαλκονόπορτες. Εναλλακτικά μπορείς να σφουγγαρίσεις το σπίτι με νερό στο οποίο θα έχεις προηγουμένως ρίξει μερικά δαφνόφυλλα.

Πιπέρι

 

Κάνε ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν σε σκόνη και μία σκελίδα σκόρδο μέσα σε ένα λίτρο νερού. Ρίξε το μείγμα στον νεροχύτη και η μυρωδιά θα κάνει τη δουλειά της.

Αμμωνία

 

Η μυρωδιά της αμμωνίας τις απωθεί μακριά από τον χώρο σου. Διάλυσε 2 φλιτζάνια αμμωνία σε ένα κουβά νερό και άδειασέ τον στο νεροχύτη. Δε θα ξαναδείς κατσαρίδα στο μπάνιο σου.

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ