SHOPPING

6 τρόποι για να κάνεις τη κρεβατοκάμαρα σου να δείχνει χλιδάτη

Μπορεί ο καιρός να είναι γενικά για παραλίες και βόλτες, όμως αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείς το σπίτι σου. Βασικά, όχι μόνο δεν πρέπει να το ξεχνάς αλλά η εποχή είναι ιδανική για να ανανεωθείς.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, στο σημείο εκείνο του σπιτιού που ξεκουράζεσαι; Σου έχουμε μερικές ιδέες που έδωσαν στο Mydomaine γνωστοί σχεδιαστές. Θα κάνουν το υπνοδωμάτιο σου να φαίνεται πιο χλιδάτο, χωρίς να ξοδέψεις πολλά!

ΒΑΛΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Σετ μαξιλάρια 2 τμχ inart> 33.80€

Δεν αρκούν μόνο τα μαξιλάρια που έχεις για να κοιμάσαι. Η κρεβατοκάμαρα πραγματικά θα αλλάξει όψη, αν βάλεις στο κεφαλάρι της σειρές από διακοσμητικά μαξιλάρια. Αν έχεις ήδη, τότε μπορείς απλά να αλλάξεις το ύφασμα τους.

ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ

Φωτιστικό Salt & Pepper > 59€

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Αφιέρωσε λίγο από τον προϋπολογισμό σου για να αγοράσεις ένα φωτιστικό δωματίου που δεν είναι “της πλάκας”.

ΒΑΛΕ ΤΕΧΝΗ

Πίνακας Lautrec > 57.53€

Ποιος είπε ότι στο χώρο της κρεβατοκάμαρας δε χωράει τέχνη; Βάλε στους τοίχους έναν αγαπημένο σου πίνακα και θα νιώσεις αμέσως ανανεωμένη. Αν δεν έχεις λεφτά για αγορές, δοκίμασε απλά να αναδιοργανώσεις τους πίνακες που έχεις γενικά στο σπίτι σου.

ΑΛΛΑΞΕ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ

Kουρτίνα υφασμάτινη inart> 36€

Οι κουρτίνες μπορούν να μεταμορφώσουν ολόκληρο τον χώρο. Άλλαξε τες και ιδανικά προσπάθησε να βάλεις μηχανισμό ο οποιός θα σου επιτρέπει να μην τις αγγίζεις αλλά να τις ανοιγοκλείνεις τραβώντας απλά ένα σκοινί.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

Υπέρδιπλη κουβέρτα πικέ Kentia> 47.60€

Κανένα κρεβάτι δεν έδειξε χλιδάτο το καλοκαίρι, όταν το άφησαν γυμνό. Με λίγα λόγια, μη ξεχνάς να στρώνεις το κρεβάτι σου με το σεντόνι που σκεπάζεσαι. Για να προσθέσεις ακόμα μια νότα πολυτέλειας, βάλε στο κάτω μέρος του κρεβατιού διπλωμένο ένα κάλυμμα.

ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΩΡΟ

Φυσικά η κρεβατοκάμαρα είναι για να κοιμάσαι, όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλα πράγματα (μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό. Δεν αναφερόμαστε στο σεξ). Δοκίμασε να φέρεις σε αυτό το δωμάτιο του σπιτιού, αντικείμενα που συνήθως τα βλέπεις στο σαλόνι, στην κουζίνα, στο χολ. Όπως για παράδειγμα μια πολυθρόνα και ένα τραπέζι. Γενικά, πειραματίσου και δημιούργησε έναν χώρο στο δωμάτιο που δε θα είναι για να κοιμάσαι. Μπορείς να φτιάξεις μια γωνιά για να διαβάζεις βιβλία ή να βάφεσαι, για παράδειγμα.