ΣΠΙΤΙ

Ο πανέξυπνος τρόπος να αποθηκεύεις τα σεντόνια σου

Shutterstock

Δεν ξέρουμε κάθε πότε αλλάζεις τα σεντόνια, ξέρουμε όμως ένα hack για να το κάνεις ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα. Πάντως το σωστό είναι κάθε εβδομάδα, να τα λέμε κι αυτά. Βαθιά συγκινημένες και με κομμένη την ανάσα θέλουμε να σου μιλήσουμε για ένα (βασικά όχι «ένα» το καλύτερο) τρικ αποθήκευσης σεντονιών που θα σου κάνει τη ζωή 100 φορές πιο εύκολη. Γιατί; Επειδή έτσι θα μειώσεις το χρόνο σε μια εκ των πραγμάτων βαρετή διαδικασία: Το άλλαγμα των σεντονιών.

Το τρικ που είδαμε σε ένα tweet του λογαριασμού House & Home Pride προτείνει το εξής απλό: Για να έχεις οργανωμένα τα σεντόνια σου να αποθηκεύεις το πανωσέντονο, το κατωσέντονο μέσα στην αντίστοιχη μαξιλαροθήκη ώστε να έχεις το σετ μαζί και να μη χάνεις χρόνο στο να ψάχνεις τα επιμέρους κομμάτια του.

 

Μα να μη το είχαμε σκεφτεί; Να μη το ξέραμε νωρίτερα έστω; Πόσες πολύτιμες ώρες χαμένες στα βάθη της ντουλάπας αναζητώντας τη σωστή μαξιλαροθήκη για το σωστό σετ σεντονιών.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Σε άλλα νέα, ξέρεις ότι έχεις «γεράσει» όταν ενθουσιάζεσαι με ένα τρικ που σου λέει πώς να κερδίσεις χώρο στη ντουλάπα που φυλάς τα σεντόνια.