ΣΠΙΤΙ

Κάνε το δωμάτιό σου, μόνιμο προορισμό

Το Savoirville.gr, επίσημος συνεργάτης του Ladylike, σου δίνει tips για να κάνεις φιλόξενο το δωμάτιό σου.

Δε έχει σημασία αν έρχεται η άνοιξη και το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα το περνάς έξω, όταν γυρίζεις σπίτι θέλεις να χαλαρώσεις. Να νιώσεις ότι έφτασες στο σπίτι σου! Και αυτό μπορείς να το πετύχεις με τις εξής αλλαγές στο κρεβάτι σου.

1. Do it with a little bit of magic

Κάπου εδώ θα αφήσουμε στον ρομαντισμό το επάνω χέρι και θα μετατρέψουμε την γωνία που βρίσκεται το κρεβάτι σε μια μικρή Wonderland. Κρέμασε λαμπάκια πάνω από το κρεβάτι σου, πίσω από ένα κομμάτι τούλι ή διαφανές ύφασμα

2. Dress your bed up

Στις κρύες εποχές σου αρέσει να φοράς ζεστά και μαλακά πουλόβερ. Σε κάνουν να νιώσεις άνετα και σε προσκαλούν να χουχουλιάζεις μέσα σε αυτά. Μήπως να έκανες το ίδιο και με το κρεβάτι σου; Ρίξε πάνω μια μεγάλη μάλλινη κουβέρτα και τα μαξιλάρια ντύσε τα επίσης με μάλλινες μαξιλαροθήκες.

3. Skip the top

Ίσως δεν σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, αλλά άκου την εξής ιδέα. Τι θα έλεγες αν για μια φορά δεν έστρωνες με σεντόνι το κρεβάτι (απλά ένα κάλυμμα για το στρώμα) και έβαζες το πάπλωμά σου σε μια τεράστια μαλακή θήκη;

4. Make it easier

Όσο εύκολο είναι να μπεις στο κρεβάτι, τόσο δύσκολο είναι να βγεις. Υπάρχει ένα μικρό κόλπο που θα κάνεις και τις δυο καταστάσεις πιο εύκολες. Δίπλα στο κρεβάτι, εκεί που ακουμπάς τα πόδια που μόλις σηκώνεσαι, βάλε ένα μικρό χαλάκι από μαλλί. Η αίσθηση όταν το νιώθεις; Απερίγραπτη!

5. Add pillows

Δυο μαξιλάρια ανά μεριά είναι το μίνιμουμ! Που θα πει ότι εσύ χρειάζεσαι παραπάνω για να φέρεις την cozy αίσθηση στο κρεβάτι σου. Μια δοκιμή θα σε πείσει!

6. Bed for a small room

Αν το το δωμάτιο σου είναι μικρό, για να νιώσεις βολικά προσπάθησε να δημιουργήσεις έναν μικρό χώρο μόνο για το κρεβάτι. Βάλε το σε κάποια γωνία και κρύψε το πίσω από κουρτίνες σε ανοιχτές αποχρώσεις.

Tip: Σε κάποιο τοίχο δίπλα από το κρεβάτι μπορείς να βάλεις έναν καθρέπτη!

7. And when all fails..

Και όταν όλα αποτύχουν, βρες κάποιον να μοιραστείς το ζεστό σου κρεβατάκι. Όπως και να είναι αυτό!

Διάβασε επίσης στο Savoirville

Στα δύσκολα σε θέλω: Αντιγήρανση

Πώς να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη