ΣΠΙΤΙ

Ο Πειραιάς φιλοξενεί το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 27 Απριλίου, ένα νεοκλασικό κτίριο του Πειραιά, και πιο συγκεκριμένα στην οδό Φίλωνος 59 άνοιξε τις πόρτες του και μας κάλεσε να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα την ΙΚΕΑ, έχοντας ως κεντρικό μήνυμα  «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου». Λίγες μέρες αργότερα, την Παρασκευή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν και τα εγκαίνια του νέου IKEA Pop-Up Store και δεν θα μπορούσαμε να μην παρευρεθούμε, προκειμένου να δούμε από κοντά τόσο το προσωρινό κατάστημα, όσο και τις εκπλήξεις που μας είχαν ετοιμάσει.

Έστω και για βόλτα στην περιοχή θα προσέξεις και εσύ τα πλακάτ με τις σημάνσεις περιμετρικά του τετραγώνου που λειτουργούσαν ως teaser και μας προετοίμαζαν για το πανέμορφο και ζεστό pop up store που ξεφύτρωσε στον Πειραιά.

Πρέπει όμως να βιαστείς, προκειμένου να προλάβεις τη συλλεκτική μπλε τσάντα FRAKTA, που κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων για τα εγκαίνια του Pop Up! Στο κατάστημα θα βρεις πολλές έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε να εμπνευστείς με ιδέες για τη διακόσμηση του. Επίσης μπορείς να βρεις λειτουργικές λύσεις, για όλα τα δωμάτια, όπως για την κουζίνα σου και να επιλέξεις ανάμεσα σε διάφορα προϊόντα ανάλογα το στιλ και τις ανάγκες σου. Το καλό είναι ότι μπορείς  να παραγγείλεις όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμείς και να το παραλάβεις στο σπίτι σου ή από το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός.

 

Επιστρέφοντας όμως στο τι άλλο συνέβη στα εγκαίνια να σου πούμε πως υπήρχε hashtag printer που εκτύπωνε hardcopy polaroid φωτογραφία όσον ανέβαζαν φωτογραφία με το hashtag #ikeapiraeus, ενώ φεύγοντας, τα ευγενέστατα παιδιά που δουλεύουν στο κατάστημα μας πρόσφεραν και τα αντίστοιχα δωράκια, μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο καλαθάκι. Στην έξοδο συναντήσαμε και τη Μουσική Μπάντα ΙΚΕΑ, που όμως μάθαμε έκανε την εμφάνισή της σε ανύποπτες στιγμές κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των περαστικών.

Ήταν μια πολύ ωραία μέρα που σηματοδοτεί και μια ακόμα πιο όμορφη περίοδο που θα κρατήσει έως τις 30 Νοεμβρίου.

 

 Όπως ανέφερε και η Νατάσα Χρηστοφή, Marketing Manager της ΙΚΕΑ  “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κόσμο του Πειραιά για την όμορφη φιλοξενία και το ζεστό καλωσόρισμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια «όμορφη γωνιά», στο κέντρο του Πειραιά, δίνοντας στους Πειραιώτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από τη φιλοσοφία και τα προϊόντα της εταιρείας μας”. Γιατί άλλωστε, μην ξεχνάμε, πως εμείς με την ΙΚΕΑ #zoumemazi!

 

Info: Το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store θα λειτουργεί στον Πειραιά, οδό Φίλωνος 59, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.