ΣΠΙΤΙ

Το μοντέρνο σπίτι της Νόνης Δούνια

Eurokinissi

Η Νόνη Δούνια ανοίγει το σπίτι της στη «Φωλιά των Κου Κου» και μπορούμε έτσι να ρίξουμε μία ματιά στο εσωτερικό του. Αγαπά τη μόδα και το στιλ της έχει κάνει αίσθηση στα έδρανα της Βουλής επομένως η διακόσμηση του προσωπικού της χώρου δε θα γινόταν να μην είναι ιδιαίτερα προσεγμένος. Μοντέρνα διακόσμηση σε συνδυασμό με ρουστίκ στοιχεία συνθέτουν ένα καλόγουστο αποτέλεσμα.

Διάβασε ακόμα: Η απάντηση της Νόνης Δούνια για τις γυμνές φωτογραφίσεις της. Το κανόνι-σε μόνη της

 

Το πρώτο πράγμα που ξεχωρίζει είναι ο γωνιακός μουσταρδί καναπές που έχει κυρίαρχη θέση στο σαλόνι της. Ένας ακόμα μικρότερος καναπές με έντονο μοτίβο σπάει τη μονοχρωμία. Παίζει με τις γεωμετρίες τόσο στα μαξιλαράκια όσο και στο χαλί. Ο συνδυασμός άσπρου-μαύρου είναι πάντα τάση. Το κίτρινο χρώμα σε έναν από τους τοίχους του σαλονιού κάνει τον χώρο φωτεινό. Πολύχρωμα καδράκια στους τοίχους κι ένα κόκκινο επιδαπέδιο φωτιστικό αποτελούν αξιοσημείωτες πινελιές. Το κόκκινο υπερισχύει και στην κουζίνα του σπιτιού, κάνοντας μία πολύ ωραία αντίθεση με το inox. Τέλος, το τραπέζι μοναστηριακού τύπου δίνει το κάτι παραπάνω.

Πέρα όμως από τη διακόσμηση, η Νόνη Δούνια μίλησε για το πόσο έχει επηρεάσει η εκλογή της τη ζωή της αλλά και για τις στιλιστικές επιλογές της στη Βουλή.

«Προσπαθώ να βρω μια τους ρυθμούς μου και να φτιάξω μια νέα ρουτίνα, γιατί μια μαμά οφείλει να έχει μια ρουτίνα συγκεκριμένη. Η ζωή μου είναι ακριβώς η ίδια. θα σηκωθώ στις 6 το πρωί, θα μαγειρέψω, θα κάνω τις δουλειές του σπιτιού. Για κάποιους μετά την εκλογή μου έγινα από Νόνη, κυρία Δούνια, το καταλαβαίνω, αλλά με ξενίζει όπως το “κυρία Νόνη” από τους φίλους των παιδιών μου.»

«Δεν περίμενα ότι ο κόσμος θα ασχοληθεί με τις ενδυματολογικές μου προτάσεις. Συζητήθηκε πολύ το μωβ κοστούμι, ένα κοστούμι είναι, αλλά το χρώμα έκανε τη διαφορά. Δεν έχω αλλάξει γκαρνταρόμπα, έχω βγάλει όλα τα κλασικά ρούχα που είχα και τα συνδυάζω. Έχω τη δυνατότητα να δανείζομαι από ελληνικές εταιρίες ρούχα, για να τις προβάλλουμε. Θα μετρήσω τη γνώμη του συζύγου μου για τα ρούχα μου. Εκείνος είναι πιο συντηρητικός, περισσότερο ακούω την κόρη μας.

Διάβασε ακόμα: Η Νόνη Δούνια στην ορκωμοσία της νέας Βουλής φοράει το It χρώμα της σεζόν

«Ο άντρας μου και η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Χρειάζεται και από τους δύο θετική διάθεση και προσοχή στην καθημερινότητα. Αν βρίσκεις κάθε μέρα ένα πεντάλεπτο, δεκάλεπτο με τον άνθρωπό σου που να κάνει τη διαφορά, νομίζω ότι η σχέση θα προχωρήσει πολύ καλά. Κάθε μέρα θα πιούμε με τον άντρα μου τον καφέ μας στο μπαλκόνι, για να βρεθούμε.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: Eurokinissi