ΣΠΙΤΙ

Ιδέες για μποέμ διακόσμηση

Το Savoirville.gr σου δείχνει πως θα κάνεις το σπίτι σου να φαίνεται μποέμικο.

Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά, παρατήρησα πως το boho στυλ έχει έρθει για να μείνει. Όχι μόνο στα ρούχα, όπου οι γυναίκες απολαμβάνουν να προσθέτουν έναν πιο gypsy χαρακτήρα στο look τους, αλλά και στη διακόσμηση του σπιτιού. Δειλά δειλά, λοιπόν, άρχισαν να εμφανίζονται boho στοιχεία και σε αυτά τα μαγαζιά. Ωστόσο, επειδή αυτό το στυλ είναι αρκετά «πληθωρικό» και μπορεί να μην είστε σίγουρες αν ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σας, μπορείτε πολύ εύκολα να το εντάξετε στους χώρους του σπιτιού σας σε συνδυασμό με το προσωπικό σας στυλ, όποιο και αν είναι αυτό. Μην ξεχνάμε πως σπίτι αποκαλούμε τον χώρο όπου αισθανόμαστε άνετα και έχουμε διαμορφώσει οι ίδιοι ανάλογα με το προσωπικό μας γούστο. Επίσης, πολλά από αυτά τα μποέμ αξεσουάρ μπορούν να φτιαχτούν και από εσάς τις ίδιους για εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και για να βάλετε τη δική σας «πινελιά».

Μαξιλάρια

 

Τα μαξιλάρια «ζωντανεύουν» έναν χώρο και μπορούν να τον μεταμορφώσουν τελείως το στυλ του καθιστικού ή της κρεβατοκάμαρας. Συνήθως θα τα βρείτε με πολύχρωμα και αφηρημένα μοτίβα.

Wall art

 

O τοίχος είναι ο καμβάς σας. Μπορείτε να προσθέσετε κορνίζες με λόγια που σας εμπνέουν, κλαδιά ζωγραφισμένα με έντονα χρώματα ή ονειροπαγίδες για να ολοκληρώσετε τη μποέμικη ατμόσφαιρα του χώρου.

Αξεσουάρ

 

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Τολμήστε με έντονα αξεσουάρ, όπως φυτά και φαναράκια, χωρίς να προκαλέσετε «βαβούρα» στο σπίτι σας.

Statement καθρέφτες

 

Οι καθρέφτες, εκτός απ’ το ότι βοηθούν τους μικρούς χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι, δίνουν στον χώρο τον αντίστοιχο χαρακτήρα και τον κάνουν πιο εντυπωσιακό.

Ριχτάρια/Κουβέρτες/Χαλιά

 

Ποιος είπε ότι το boho στυλ δεν μπορεί να υπάρχει στο σπίτι σας και τον χειμώνα; Μπορείτε να διατηρήσετε την χαλαρή ατμόσφαιρα και στις πιο κρύες θερμοκρασίες, προσθέτοντας στο κρεβάτι και τον καναπέ σας κουβέρτες και ριχτάρια αντίστοιχα με πιο «ζεστά» χρώματα, αλλά με έντονα σχέδια και κεντήματα.

Και μην ξεχνάτε boho σημαίνει να είσαι ανέμελος, να έχεις χρώμα στη ζωή σου και θετική ενέργεια. Διασκεδάστε το!

Διάβασε επίσης στο SavoirVille.gr

HOME SWEET HOME

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ