ΣΠΙΤΙ

Το εντυπωσιακό σπίτι της Jennifer Lawrence στο Los Angeles και οι διάσημοι γείτονές της

/Invision/AP Greg Allen

Το 2014 η Jennifer Lawrence έδωσε 8 εκατομμύρια δολάρια για να πάρει το σπίτι της στο Los Angeles. Ευκαιρία σου λέει αφού λίγο νωρίτερα είχε γίνει πλήρης ανακαίνιση και ήταν του κουτιού. 5 υπνοδωμάτια, 5,5 μπάνια, τραπεζαρία, δύο σαλόνια, αυλή και πισίνα. Το σπίτι είχε διάσημους ενοίκους και πριν την Lawrence. Η Ellen DeGeneres και η Jessica Simpson έμεναν στην έπαυλη η οποία βρίσκεται σε ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών. Βγαίνει από το σπίτι και σε ποιον πέφτει πάνω; Cameron Diaz,Ashton Kutcher, Mila Kunis και Adele είναι κάποιοι από τους γείτονές της.

Το εσωτερικό με το εξωτερικό κατά κάποιο τρόπο συνδέονται αισθητικά δημιουργώντας ένα ενιαίο αποτέλεσμα. Οι ψηλές πόρτες με το τζάμι κάνουν τον χώρο να δείχνει ενιαίος. Το σαλόνι και η αυλή «επικοινωνούν».

Πέτρα, καφέ, λευκό και μπεζ κυριαρχούν. Οι γήινοι τόνοι φτιάχνουν ένα οικείο σκηνικό με καθαρές γραμμές και vintage πινελιές, όπως στην τραπεζαρία.

Η κουζίνα του σπιτιού είναι από τα πιο ωραία σημεία. Η νησίδα στο κέντρο της εξυπηρετεί λειτουργικά αλλά δίνει και πόντους στη διακόσμηση.

Η Jennifer Lawrence επενδύει στα ακίνητα. Διαθέτει ακόμα ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη κι ένα σπίτι στο Louisville, στον τόπο δηλαδή που γεννήθηκε και μεγάλωσε.