TRENDS

Το νέο trend στη διακόσμηση θέλει κύκνους στους τοίχους

Λίγο πριν το καλοκαίρι σου είχαμε πει πως το tropical είναι τάση. Παραμένει, δε θα σε βάλουμε να αλλάξεις όλη τη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά αν δεν έχεις κάνει δραστικές επεμβάσεις, μπορείς να σκεφτείς και κάτι άλλο. Το νέο trend είναι ο κύκνος σε κάθε πιθανή εκδοχή. Οι ταπετσαρίες είναι πάντα μία λύση με στιλ ανεξαρτήτως δωματίου.

Για το μπάνιο

 

Αν επιλέγεις ταπετσαρία για το μπάνιο τότε ο κύκνος πρέπει να είναι μέσα στις εναλλακτικές σου. Αν η διακόσμηση έχει ως βάση το λευκό τότε μία κρεμ ταπετσαρία με διακριτικό μοτίβο είναι ιδανική. Να θυμάσαι πάντα πως στην κουζίνα και το μπάνιο οι ταπετσαρίες πρέπει να είναι αδιάβροχες εξαιτίας της υγρασίας.

Για το παιδικό δωμάτιο

 

Αν περιμένεις μωράκι τότε στις προετοιμασίες του παιδικού δωματίου ο κύκνος πρέπει να πρωταγωνιστεί. Ροζ παλ το φόντο με λευκές πινελιές ή γκρι ανοιχτό με μπεζ πινελιές.

Για το υπνοδωμάτιο

 

Θέλεις μία μεγάλη αλλαγή για τον πολύ προσωπικό σου χώρο; Μη φοβηθείς το χρώμα. Αν επιλέξεις κάτι τόσο έντονο, όσο το κίτρινο, προτίμησε να το τοποθετήσεις σε έναν από τους τοίχους και τους υπόλοιπους να τους αφήσεις ουδέτερους.

Για την τραπεζαρία

 

Κάτι πιο ιδιαίτερο για την τραπεζαρία σου ώστε να «φωλιάσουν» τα καδράκια σου σε φόντο μοναδικό. Γιατί να υπάρχει άλλος ένας λευκός τοίχος;

Για το σαλόνι

 

Στην ακριβώς ίδια λογική με το προηγούμενο αλλά αυτή τη φορά με βάση το μαύρο. Τα πορτοκαλί ράμφη σπάνε τη μονοτονία και δίνουν την πινελιά που χρειάζεται το τελικό αποτέλεσμα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/thebestwallpaperplace/