Πώς να κάνεις πιο ζεστό το σαλόνι σου. Cozy, ντε

Εύκολοι τρόποι να κάνεις πιο φιλόξενο το σαλόνι σου. Δε θα φεύγουν οι καλεσμένοι.

Όχι πως δεν είναι το σαλονάκι σου το όμορφο φιλόξενο. Η παρέα δύο στέκια έχει. Ένα μπαράκι στο κέντρο και το σπίτι σου. Ένας καναπές, δύο καρέκλες, μία μεγάλη μαξιλάρα και το πάτωμα γεμίζουν με τους φίλους. Η συζήτηση ξεκινά λάιτ και περιστρέφεται γύρω από μαγειρέματα και γυμναστικές και καταλήγει σε βαθιά περισυλλογή του «ποια είμαι, πού πάω, τι λάθος έχω κάνει, για όλα φταίει ο ανάδρομος». Όλα αυτά με φόντο σαλόνι. Το resolution του 2018 για εσένα έχει διακόσμηση. Ψάχνεις τρόπους να κάνεις το σπίτι πιο ζεστό.

Μετά από αυτές τις προσθήκες θα τους διώχνεις και δε θα φεύγουν. Θα λες καληνύχτα παιδιά τα λέμε αύριο και δε θα παίρνεις απάντηση.

#1 Τέχνη κάνουμε

 

Οι «γυμνοί» τοίχοι κάνουν το χώρο απρόσωπο ενώ οι γεμάτοι δημιουργούν μία ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Βγάλε τις φωτογραφίες σας από το άλμπουμ και κρέμασέ τες σε όμορφα καδράκια. Τα μεγέθη δεν έχουν σημασία.

#2 Περάστε στο τραπέζι

 

Τα μακρόστενα και χαμηλά τραπέζια θυμίζουν το πατρικό στο χωριό και δίνουν μία αίσθηση οικειότητας και ζεστασιάς. Βάλε μεγάλα κεριά και κάθε βράδυ άναβέ τα.

#3 Μαξιλάρια, πολλά μαξιλάρια

 

Πολλά και διαφορετικά μαξιλάρια σε όλα τα έπιπλα. Σε καναπέδες, καρέκλες αλλά και το πάτωμα. Βάλε πολλά μαξιλάρια και πρόσεξε να μην είναι του ίδιου σχεδίου. Η ομοιομορφία πέρασε. Ό,τι σου κάνει κλικ ρίξτο πάνω. Τα αταίριαστα είναι τα πιο ταιριαστά.

#4 Βιβλία γιατί τέτοιοι τύποι είμαστε

 

Γιατί να τα έχεις κρυμμένα στην ντουλάπα; Πάρε μία όμορφη βιβλιοθήκη, τοποθέτησέ την στο σαλόνι και βάλε εκεί τα βιβλία σου. Αμέσως ο χώρος θα αποκτήσει χρώμα.

#5 Ξύλο. Βρε, λες;

 

Το ξύλο δίνει ζεστασιά. Ταιριάζει με όλα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αγαπά το λευκό, το γκρι και το μπεζ αλλά δε σε περιορίζει.

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ