ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις την τραπεζαρία σου

Είναι που θέλεις να κάνεις μία αλλαγή χωρίς όμως να έχεις προσδιορίσει ποια θα είναι ακριβώς. Θέλεις να μετακινήσεις τα έπιπλα; Να κρεμάσεις δύο πίνακες παραπάνω; Να αλλάξεις τη διαρρύθμιση; Να βάλεις μία ταπετσαρία στον τοίχο; Όλες καλές οι ιδέες αλλά εμείς σου έχουμε ένα τέλειο κόλπο ανανέωσης της τραπεζαρίας σου.

Ήρθε η ώρα οι κλασικές καφέ καρέκλες να αλλάξουν χρώμα και να γίνουν η ζωηρή πινελιά που θα δώσει χρώμα στο δωμάτιο. Μπορείς να το κάνεις και μόνη σου, θα λειτουργήσεις ως ψυχοθεραπεία. Θα τρίψεις τις ήδη υπάρχουσες και θα τις βάψεις με το ειδικό) χρώμα της αρεσκείας σου. Μην περιοριστείς στους συνδυασμούς. Ακόμα και μία από όλες να αλλάξεις θα δεις διαφορά.

Οι παλιές καρέκλες θα ανανεωθούν και αμέσως η διακόσμηση θα αναδειχθεί. Τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το πράσινο και το κόκκινο είναι ιδανικά σε χώρους με «ήσυχη» διακόσμηση ενώ οι πιο παλ επιλογές κουμπώνουν άψογα και σε πιο μαξιμαλιστικές διακοσμήσεις. Αν πάλι θέλεις να κάνεις κάτι ανατρεπτικό μπορείς να επενδύσεις σε ένα φλούο φούξια.

Μπλε με καφέ και industrial αναφορές

Τριχρωμία για τους λάτρεις του vintage

Pop διακόσμηση με πολύ χρώμα

Κίτρινο και κόκκινο σε σκούρες αποχρώσεις για πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα

Πράσινο με λευκό, ένας κλασικός συνδυασμός

Κίτρινο παλ, το ρομαντικό στοιχείο του σπιτιού

Έντονο κόκκινο για να γίνει το κεντρικό σημείο της διακόσμησης

Λευκό και μπλε κατευθείαν από τις Κυκλάδες

Η διχρωμία είναι από τις πολύ αγαπημένες μας

Σκέψου αυτή την αλλαγή και δε θα χάσεις