ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο κανόνας στη διακόσμηση που πρέπει να σπάσεις

Ψάχνεις οικονομικές λύσεις για να ανανεώσεις το χώρο σου; Σε πετυχαίνουμε τη σωστή στιγμή; Έχουμε τη λύση. Πρέπει να δεις τη διακόσμηση του σπιτιού σαν ένα παζλ με κομμάτια που λείπουν και τοποθετούνται σιγά σιγά ανάλογα με την όρεξη και τη φάση της ζωής σου.

Δεν υπάρχουν κανόνες. Το στιλ είναι προσωπική υπόθεση και το η φράση ”αντικειμενικά όμορφο” δεν έχει θέση. Θα βάζεις στα δωμάτια του σπιτιού όσα αντικείμενα αρέσουν σε εσένα και τους ανθρώπους που μοιράζεσαι την ίδια στέγη. Να νιώθεις άνετα και να έχεις την επιθυμία να γυρνάς εκεί για να απολαύσεις την ηρεμία και τη γαλήνη που εκπέμπουν.

Δεν υπάρχουν κανόνες κι όσοι επιμένουν να υφίστανται σπάνε για να μας κάνουν να αισθανθούμε χαλαροί. Η κουζίνα έχει την τιμητική της. Οι καρέκλες δεν πρέπει να είναι σεταρισμένες.

Πήγαινε σε υπαίθριες αγορές, ψάξε στο πατρικό σου, πήγαινε μία βόλτα στο σπίτι στο χωριό. Μάζεψε καρέκλες που σου κάνουν το πολυπόθητο κλικ και συνδυάσέ τες. Διαφορετικά χρώματα, μεγέθη, σχήματα και υλικά. Όσο πιο μπερδεμένες τόσο πιο καλά.

Μήπως να βάλεις πιο πολλά σκαμπό; Δεν πιάνουν χώρο και είναι βολικά.

Μπλέξε τα χρώματα και τα μοτίβα.

”Σπάσε” το ασπρόμαυρο με κάτι έντονο όπως μπλε και πράσινο.

Οι παλ αποχρώσεις ταιριάζουν στην αφαιρετική διακόσμηση.

Τα διαφορετικά στιλ δίνουν χαρακτήρα στο χώρο σου.

Αν θέλεις να παραμείνεις μίνιμαλ μπορείς απλά να παίξεις με τις αποχρώσεις κι όχι με το στιλ.