ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ο ανανάς στη διακόσμηση είναι το κερασάκι στην τούρτα

Shutterstock

Με καλοκαιρινή διάθεση και πλάνα διακοπών στο τραπέζι σε βρίσκει ο μήνας Ιούνιος. Η παρέα είναι μαζεμένη και προσπαθείτε να καταλήξετε σε ημερομηνίες, προορισμό και δρομολόγια πλοίων. Για να φτιάξεις τη σωστή ατμόσφαιρα συζήτησης έχεις βαλθεί να κάνεις το διαμέρισμα τροπικό παράδεισο. Και θα το πετύχεις γιατί έχεις στη διάθεσή σου τους ανανάδες. Η διακόσμηση θα γίνει απόλαυση αρκεί να ξέρεις πως οι πινελιές κάνουν τη διαφορά. Ακολουθούν ιδέες για μικρές αλλά και μεγαλύτερες αλλαγές.

Το κηροπήγιο

 

Το πιο απλό και το πιο ανέξοδο τρικ για να μυρίσει καλοκαιράκι στο σαλόνι. Το λευκό είναι ένα από τα χρώματα που ταιριάζει με τα περισσότερα στιλ διακόσμησης.

Τα φωτάκια

 

Σκέψου το μπαλκόνι σου, όταν πια έχει πέσει ο ήλιος με αυτά τα φωτάκια, κοκτέιλ στο χέρι, ανεμιστήρα στα πόδια και πολλά γέλια.

Τα σεντόνια

 

Θα είναι σα να κοιμάσαι κάτω από ένα κοκοφοίνικα στην Καραϊβική. Στρώσε το κρεβάτι κι άσε να παίζει από πίσω «ποιος ζει στη θάλασσα σε ανανά».

Το φωτιστικό

 

Μία έξυπνη λύση που τη λες και διακριτική και μπορεί να μείνει εκεί όλο το χρόνο ακόμα κι αν κάτω έχεις στρώσει χνουδωτό χαλί.

Οι πίνακες

 

 

Πολύ καλή ιδέα για την κουζίνα που δίνει χρώμα. Μπορείς να βάλεις αντί για πίνακα μικρά καδράκια. Ασπρόμαυρο σε συνδυασμό με τα χρώματα του ανανά θα κάνει ωραία αντίθεση.

Οι ταπετσαρίες

 

 

Είναι κομματάκι υπερβολή αλλά σου αρέσουν να το τολμήσεις δίχως δεύτερη σκέψη.

Το ολούθε

 

Λίγο από όλα για εσένα που θες η διακόσμηση να είναι boho και tropical.