ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Μικρό μπάνιο: 5 πράγματα που είναι απαραίτητα στη διακόσμησή του

Η ζωή στην Αθήνα ή καλύτερα στο κέντρο της συνεπάγεται ενός διαμερίσματος που στην καλύτερη έχει χτιστεί τη δεκαετία του '70 με αποτέλεσμα η διαρρύθμιση να είναι κομματάκι αλλόκοτη. Με λόγια απλά και κατανοητά το μπάνιο του σπιτιού δεν ενδείκνυται για αγώνα ποδοσφαίρου και συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων. Μικρός χώρος και πού να βάλουμε το πλυντήριο των ρούχων; Υπάρχουν κάποια κόλπα που μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση. Αν όχι να το κάνουν να δείχνει μεγαλύτερο έστω να σε διευκολύνουν. Η διακόσμηση έχει το λόγο.

Ράφια

A post shared by Shanna Dillard (@theoakmarket) on

 

Τα ράφια θα βοηθήσουν πολύ στην αποθήκευση. Κατακόρυφη διάταξη για να δημιουργηθεί νέος χώρος. Μπορείς να τα τοποθετήσεις όπου εσύ χρειάζεσαι, ακόμα και στα σημεία που δεν είχες υπολογίσει, όπως πάνω από τη λεκάνη.

Πλακάκια

 

Δίνουν στιλ και κάνουν το χώρο να δείχνει μεγαλύτερος. Τοποθετούνται στο πάτωμα ή στους τοίχους ή ακόμα και στα δύο. Τα μικρά τετραγωνάκια ως μοτίβο είναι ιδανικό.

Καθρέφτες

A post shared by Kohler (@kohlerco) on

Αντανακλούν το φως και δείχνουν το μπάνιο πιο μεγάλο. Και να μην ξεχνάς πως είναι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείς να τοποθετήσεις στο μπάνιο, το σαλόνι, την κουζίνα.

Επιτοίχια αξεσουάρ

 

Ό,τι μπορείς να το κρεμάσεις στον τοίχο γιατί να το αφήσεις να περιφέρεται στο χώρο και να καταλαμβάνει εκατοστά που έχεις ανάγκη;

Φυτά

 

Τα φυτά δίνουν χρώμα και ζωηράδα. Ένα μικρό μπάνιο μπορεί να είναι βαρετό γιατί δεν έχεις την ευκολία να βάλεις πολλά. Μία γλάστρα είναι αρκετή. Μπορείς να κρεμάσεις και μία, έτσι για την αλλαγή.