ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ιδέες για να ανανεώσεις το σαλόνι σου. Δε θα φεύγουν από τους καναπέδες σου

Το μέρος που γεννιούνται τα όνειρα και φτιάχνονται οι αναμνήσεις. Εκεί που ό,τι αγαπάς γίνεται μία ζεστή αγκαλιά. Εκεί που κάθε μέρα μπορείς να κάνεις και μία νέα αρχή. Το σπίτι σου είναι το καταφύγιό σου και το σαλόνι σου το κέντρο του. Είναι ο χώρος που μοιράζεσαι με τους φίλους και την οικογένειά σου ενώ ταυτόχρονα μπορείς να απομονωθείς και να χαλαρώσεις. Η διακόσμηση παίζει το ρόλο της κι όσο ο καιρός κρυώνει είναι ευκαιρία να κάνεις μικρές αλλαγές που θα το ανανεώσουν. Κι εσένα μαζί. Στο Spitishop θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι. Εμείς συγκεντρώνουμε τα 5 βασικά στοιχεία στα οποία θα πρέπει να επικεντρωθείς. Βάλε αγάπη και η έμπνευση θα έρθει από μόνη της.

Μην ξεχάσεις, μόλις ανανεώσεις τον χώρο σου να πάρεις μέρος και στον διαγωνισμό του Spitishop. Φωτογράφισε την αγαπημένη σου γωνιά, πες την ιστορία σου και μπες στην κλήρωση για 5 δωροεπιταγές των 100€ σε λευκά είδη και είδη διακόσμησης.

 

Ριχτάρια στους καναπέδες και τις πολυθρόνες

Ριχτάρι Πολυθρόνας Gofis Home Plexi L.Brown (36,90€)

Ακόμα κι αν έχεις βαρεθεί τους καναπέδες σου τα ριχτάρια είναι μία εξαιρετική λύση. Ανανεώνονται πολύ εύκολα και σου επιτρέπουν να κάνεις συνδυασμούς που φεύγουν από τα minimal. Να θυμάσαι πως μπορεί κάθε καναπές ή η πολυθρόνα σου να έχουν άλλο σχέδιο ριχτάρι. Το μπεζ είναι ένα χρώμα ασφαλές και ταιριάζει σε κάθε είδος διακόσμησης.

Ένα χαλί στο κέντρο

Πλενόμενο Χαλί Lorena Canals Plants Botanic (249€) 

Τα χαλιά είναι απαραίτητα το χειμώνα καθώς κάνουν το σπίτι πιο ζεστό, πρακτικά και αισθητικά. Δεν είναι απαραίτητο να «ντύσεις» όλο τα σαλόνι. Επίλεξε ένα χαλί που θα μπει στο κέντρο και θα γίνει το επίκεντρο της διακόσμησής σου. Τα γήινα χρώματα είναι ζεστά και δημιουργούν μία cozy ατμόσφαιρα αλλά και κάτι πιο «εξωτικό» και έντονο θα δώσει φως στο χώρο σου.

Διακοσμητικές μαξιλαροθήκες, το «κλειδί»

Διακοσμητική Μαξιλαροθήκη Gofis Home Bloomy Grey (8€)

Διακοσμητική Μαξιλαροθήκη Gofis Home Floria (9,90€)

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια είναι τα απαραίτητα ενός σαλονιού. Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά. Κάνε συνδυασμούς και μην περιορίζεσαι στη μονοχρωμία. Αν το ριχτάρι σου είναι μονόχρωμα αποτελεί τον καλύτερο καμβά για να αυτοσχεδιάσεις. Το floral μπορεί να είναι η πινελιά που ολοκληρώνει μοναδικά το σύνολο.

Κουρτίνες για το στιλ

Κουρτίνα Με Τρουκς Haltona Noisette (21€)

Αν θέλεις να μπαίνει φως προτίμησε ανοιχτόχρωμες κουρτίνες και με όχι τόσο βαρύ ύφασμα. Το βελούδο είναι τάση αλλά θέλει προσοχή ώστε να μη δείξει το σαλόνι σου φορτωμένο. Μία κουρτίνα με λευκή βάση είναι αυτό που χρειάζεσαι ώστε να μη σε περιορίσει καθόλου στην υπόλοιπη διακόσμηση.