Ιδέες διακόσμησης: 4 αγαπημένοι καλοκαιρινοί χρωματικοί συνδυασμοί για κάθε δωμάτιο

Ο τρόπος που θα συνδυάσεις τα χρώματα θα αλλάξει το στιλ του σπιτιού.

Η καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού θέλει χρώμα κι όχι μόνο ένα. Όσα πιο πολλά μπορείς να βάλεις τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Κι επειδή ξέρουμε πως ακόμα δεν έχει έρθει ο καιρός για δραστικές αλλαγές θα κάνεις μικρές τσαχπίνικες προσθήκες που θα αλλάξουν τελείως το χώρο σου. Οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι μία έξυπνη λύση να αναδιαμορφώσεις το κάθε δωμάτιο και να δώσεις τόνους καλοκαιρινούς.

Πράσινο - Ροζ

 

Τα παλ χρώματα είναι κομψά και εύκολα ταιριάζουν μεταξύ τους. Το ροζ με το πράσινο είναι ένας από τους αγαπημένους μας συνδυασμούς. Οι χρυσές πινελιές «δένουν» αρμονικά.

Μπλε - Κίτρινο

 

Αν θέλεις κάτι πιο έντονο το μπλε και το κίτρινο είναι στη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις fun γωνιές. Μία φλούο κίτρινη καρέκλα δεν είναι άσχημη ιδέα.

Πράσινο - Πορτοκαλί

 

Καλοκαιράκι φίνο με πορτοκαλί και πράσινο. Ένας έντονος συνδυασμός που όμως είναι πολύ ταιριαστός. Το πράσινο της εξίσωσης μπορεί να είναι τα φυτά του χώρου.

Λευκό - Γκρι

 

Κλασικός και αγαπημένος. Το λευκό με το γκρι μπαίνουν στη λίστα για όσες θέλουν μία όχι και τόσο δραματική αλλαγή. Όσο πιο ανοιχτό το γκρι, τόσο πιο καλοκαιρινό το αποτέλεσμα.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ