ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Φέρε το καλοκαίρι στη διακόσμηση του σαλονιού με τροπικές πινελιές

shutterstock

Όσο ο καιρός ζεσταίνει κι εσύ αφαιρείς ρούχα πρέπει η διακόσμηση να ακολουθεί το μοτίβο και να γίνεται καλοκαιρινή. Τροπική βεβαίως βεβαίως. Δεν είπε κανείς να καθίσεις στον καναπέ καμηλοπαρδάλεις αλλά ένα μαξιλαράκι μπορείς να το βάλεις. Έναν πίνακα ίσως;

Για να πάρεις ιδέες

 

Ένας πίνακας με τροπικό μοτίβο μπορεί αμέσως να αλλάξει το χώρο σου. Σε αυτόν τον χρωματικό συνδυασμό και θέμα δίνει βάθος και μεγαλώνει το σαλόνι σου.

 

Με ένα και μόνο διακοσμητικό πετυχαίνεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένας ανανάς στο τραπεζάκι και ένα πλατύφυλλο φυτό και το σαλόνι σου θυμίζει σπίτι σε νησί.

 

Τα μαξιλαράκια μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Μην τα λυπάσαι, όσα περισσότερα, τόσο καλύτερα. Πολύ ωραίος συνδυασμός είναι το ασπρόμαυρο με το tropical.

Ένα πανί με καλοκαιρινό μοτίβο μπορεί να γίνει τραπεζομάντιλο, χαλάκι ή να κρεμαστεί στον τοίχο. 

 

Τα λουλούδια δίνουν πάντα μία ρομαντική πινελιά φρεσκάδας. Τα έντονα χρώματα δίνουν την καλοκαιρινή ζωντάνια που αποπνέουν οι διακοπές.

 

Το πράσινο είναι ένα από τα χρώματα που πρέπει να είναι στο μυαλό σου αν θέλεις να αλλάξεις την διακόσμηση του σαλονιού και να την κάνεις πιο καλοκαιρινή.

Για το shopping

Διακοσμητικό αυτοκόλλητο IKEA

 

Κάλυμμα μαξιλαριού Ζara Home

 

Κεραμικό φωτιστικό Zara Home

 

Καμβάς με εκτυπωμένο θέμα Leroy Merlin

Κουρτίνες με τροπικό μοτίβο H&M

 

Κερί H&M