ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Ένας floral καναπές θα ανανεώσει τη διακόσμηση του σπιτιού

123RF

Κάτι δε σου πάει καλά με τη διακόσμηση του σαλονιού. Το να μετακινήσεις σε κάθετη θέση το τραπεζάκι και να βάλεις την πολυθρόνα να κοιτά νοτιοανατολικά δε βοήθησε και πολύ. Χρειάζεσαι μία αλλαγή δεν ξέρεις ποια είναι αυτή. Ανεξαρτήτως διακόσμησης, η λύση είναι μία και δοκιμασμένη. Ένας floral καναπές θα δώσει χρώμα και ζωντάνια στο χώρο σου, χωρίς να κάνει το περιβάλλον «βαρύ». Το να μη σετάρεις τους καναπέδες - διπλός, τριπλός, πολυθρόνα- είναι μία τάση που έχει επιστρέψει πολύ δυναμικά θέλοντας να δώσεις μία πιο vintage, ακόμα και ρουστίκ, πινελιά στο καθιστικό σου. Αν δε θέλεις να αγοράσεις καινούριο, μπορείς να δώσεις αυτόν που έχεις για αλλαγή καλύμματος.

#1

 

Τα floral που θα βρεις είναι πολλά. Διάλεξε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στιλ. Τα έντονα χρώματα και τα πιο ακανόνιστα μοτίβα είναι πιο pop.

#2

 

Ένα έντονο χρώμα στον βασικό καμβά με λεπτομέρειες κίτρινες. Αν το δωμάτιο είναι πολύ λευκό, σπας τη μονοτονία με κάτι τέτοιο.

#3

 

Σκούρος καναπές και έντονα λουλούδια. Μη φοβάσαι να συνδυάσεις τα έντονα χρώματα. Αμέσως το σπίτι σου θα γίνει φωτεινό.

#4

Η πιο ρομαντική εκδοχή του floral με κλασικό συνδυασμό ροζ και γκρι. Ταιριάζει πολύ με το ξύλο και το λευκό.

#5

 

Αν δεν είσαι έτοιμη για έναν total floral καναπέ μπορείς να πας σε κάτι τέτοιο. Η λεπτομέρεια είναι έντονη και δίνει αμέσως χαρακτήρα στη διακόσμηση.

#6

 

Ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς συνδυάζεται το pop floral με ένα πιο κλασικό χαλί, όπως αυτό.